reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Nie wiedzialam ze posel musi byc przygotowany  ;D  ale mam na mysli normalnych poslow ;D a nie takich bez mozgu  ;D Ci pewnie musza sie po nocach przygotowywac  ;D

reklama
Posel nie dostal wytycznych od prezesa partii i mu sie wymsknęło ...
O radiu Maryja i telewizji Trwam wolę się nie wypowiadać ...

Witam :)

Ja na tematy polityczne od wczoraj się nie wypowiadam, bo sie pokłóciłam z moim A. w taką się wdaliśmy dyskusję..... :mad:

Aldik qrka my tez sie wczoraj prawie poklocilismy.

Przypomnialo mi sie o placach zabaw - bardzo fajny byl w poprzednim przedszkolu Jagodka na ul Lelewela - jak poszperam i znajde cos w zdjeciach to potem wkleje...mozesz zadzwonic do przedszkola i po prostu spytac kto im robil...Fajna zjezdzalnia z wiszacym mostem, zameczkiem, piaskownica i rurka do wspinaczki...

A odchodząc od tematu politycznego. Mam pytanie do mam, które rodziły w 2, co należy zabrać dla maluszka na okres pobytu w szpitalu?? Zapewne dowiem sie to od położnej, ale to dopiero za 2 tygodnie.

eh, nic nie mowcie o kaczkach
kaczk ama malego fiutka i tyle :mad:

hem hem, nie bylam ale slyszalam ze talin jest cudny, no ale cieplo totam nie jest

ASioczek- ja rodziłam w 2 w październiku i nie brałam zadnych ubranek (mogą zginąć) i dla dziecka miałam chusteczki do pupy i pampersy. Może przydać się też smoczek dla małego ssaka. Ubranka i rożek facet przyniósł mi dopiero na wypis.

reklama
Czesc dziewczynki :)

Kurcze, nie wiem co jest grane za bardzo, bo nie czytalam wszystkiego dokladnie, bo cholernie brakuje mi teraz czasu !!! Zaczynamy wlasnie sprzedaz mieszkania i dzis od samego rana posrednik za posrednikiem !!! Szok !!
W kazdym badz razie zastanawia mnie dlaczego mi piszecie o placach zabaw ??? kurcze, ja chyba o nie nie pytalam, bo nie wiem nawet po co hehe - no ale dzieki za info ;D ;D ;D moze sie kiedys przydac :)

Dziekuje Wam wszystkim w imieniu Wiktorka za zyczonka urodzinkowe :)

A w sprawie wyjazdow zagranicznych - bardzo polecam Turcje - mi sie strasnie spodobala ;D

Kurcze -napisze za chwilke, bo teraz przyszla kolejna nieruchomosc, a nie moge zostawic tu wlaczonego kompa, bo Wiki tu siedzi !!

Do góry