reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Aga Mój M. sie czai na primere ale starszy model,na takie cudo nas nie stac;(Podobaja mi sie te Primerki,obecnie mamy Almerke;)

Hej!

Mowilam Wam ze w koncu dostalam kase z pit-u :-):-):-):-)....

My zdrowi i spotkanka sie juz nie mozemy doczekac :-)

Za dlugo dzisiaj spalam i normalnie chodze do tylu ;-)...Wiktorcia sobie wymyslila golabki na obiadek i musze sie wziac za robote,kapuch sie juz parzy ale jeszcze w miedzy czasie ide na ryneczek...takze spadam...
...pogoda suuuuper szkoda ze weekend taki brzydki byl...

Sali - niezawodne auto :) moj tata ma starsza primerke i tez jest bardzo zadowolony.

Kasiulka - ja dostalam pierwsza czesc zwrotu ze skarbowki :D jesze dwie hehe :)

Tak tak wiem Nissany sa niezniszczalne hihi...Poza tym mój mąz to złota raczka sam wszystko robi przy samochodzie a jak ma problem to ma kolege mechanika;)

Obecnie bardzo nam sie podobaja Lexus IS200,ale na razie kasiorki brak:(

Piekna pogoda dzisiaj,zaraz ide na spacerek z Kajulka;)

Ja pitów jeszcze nie dostałam,chyba jednak na wakacje ich nie przeznacze bo ciezko będzie wyjechac,chcemy wymienic drzwi wejściowe i chyba za jednym zamachem zrobic remont w korytarzu;)

Ostatnia edycja:
dokładnie - całe spotkanko - a potem nawet w domku tatusiowi :))) ja ją podziwiam za to spanie w hałasie :)))

Pewnie niedługo się zmieni. Maluszki tak śpią, a potem różnie bywa. Chociaż Anulka w chuście śpi nawet na balach, weselach itp.

Hej!

...Wiktorcia sobie wymyslila golabki na obiadek i

Ja robiłam w sobotę i jeszcze mi zostały więc dzisiaj luzik. Przed chwilą upiekłam expressowe rogaliki, które równie expressowo zniknęły ;-)

Ależ pogoda zacna! Nareszcie!

Hejka!
No, a ja mam już luzik od gości, właśnie przed chwilką odjechali, mały cały czas marudzi i się drze, aż mi uszy pękają, no i jak to on w ogóle nie chce mi spać w dzień - jedynie od czasu do czasu zaśnie na chwilkę na spacerku -
Pogoda rewelka, zaraz po jedzonku wybieramy się na spacerek, a jutro niestety czeka nas wizyta w szpitalu - mały ma problem z serduszkiem :-(
Pozdrawiamy

reklama
witam:)

i odrazu mam pytanko - czy któras może polecic jakies miejsce na zorganizowanie chrzcin - tzn na gotowo bo przyznam ze mi się nie chce w nic bawić:)

oczywiście żeby było smacznie i tanio - w miarę mozliwości;-)

Do góry