reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Również polecam JERMIRA - świetna restauracja, fajna jest także restauracja MALIBU (Fordon).
10 dni temu byłam w SŁONECZNEJ, ale na zabawie karnawałowej - też było fajnie, dobre jedzonko (imprezka była od godz.20 do godz.4 i płaciliśmy 60 zł/os.)
FotoIza...dzięki, mam nadzieję, że nie zostaniemy tam dłużej niż dwa dni i na spotkanko przyjdziemy :-)

reklama
sali - a słoneczna to chyba spółdzielnia gastronomiczna , czyz nie? ja w sumie znam stamtąd p. Wiesię - nie wiem czy ona tylko od zakupów, ale zadzwonie jutro do niej - chyba , że mówimy o tej samej osobie...a jesli chodzi o termin- to po prostu jeszce nie ustalone na 100% - bo ja chce 7, ale mamuśka moja nalega na 16...zobaczymy po prostu- jescze trochę czasu...

sali04, sorrki ale nawet suka potrafi się lepiej zachować, nawet nie skomentuje tego, co mój mąż powiedział (ogólnie w ogóle nie przeklina). Mam nadzieje, że odbiorą jej Szymka i trafi do kochającej rodziny. To przykre, że takie kretynki żyją na tym świecie, osobiście bym taką zlikwidowała

Ehhh mam dreszcze cały czas;((
Vikiigus ja znam le[piej ta Pania z Gajowej(moja dobra koleżanka ja blisko zna)a słoneczna jak to ta na Wyżynach to moja ciocia zna ta właścicielke ja tam byłam tylko na stypie u męża cioci.

dzięki Iza - ale ja mam szwagra fotografa ;)...hmm...ale liczę że na najbliższym spotkanku załapie sie na jakies fajne fotki;)

Własnie się tak zastanawiam nad zabraniem aparatu, pewnie go zostawię w domu bo znowu nie pogadam :) a szwagier robi zdjęcia tylko dla siebie czy dla klientów też, może go znam? :)

Znęcanie się nad dzieckiem - nagranie - Wykop.pl

MASAKRA AZ SRACZKĘ DOSTAŁAM;(
POD SPODEM KOMENTARZ OJCA....ZABIŁABYM SUKĘ.SORRY ZA KOMENTARZ ALE NIC INNEGO DO GŁOWY MI IE PRZYCHODZI;/;/;((((((

Jutro sie dowiem co i jak ,a co to znaczy 16albo 17?jeszcze nie wiesz?czy obojętne?

zobaczyłam (posłuchalam) tylko pierwsze dwie minuty i sie poryczalam......nie moge tego dalej słuchac.

I zagadzam się z Tobą też bym suke zabiła...no co za ***********....mam nadzieje,że jej się do dupy dobiorą i to konkretnie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Posłuchałam urywkami i jestem w szoku! Z drugiej strony zastanawia mnie co to za ojciec, zamiast zabrać dziecko to tylko sobie nagrywa, szczerze nie wiem co o tym ojcu myśleć :szok:

reklama
Do góry