reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

HEJ HEJ...JA WCZORAJ BYŁAM Z KOLEŻANKĄ NA IMPREZIE,NAJPIERW BYŁAM U NIEJ ,NIE WYPALIŁA JEJ RANDKA WIEC JA Z NIA POSZŁAM SIE POBAWIC;)

Co do wypadków,to ja miałam straszny jak Tymek miał niecałe 4 miesiące,latem zawsze bylismy u rodziców maja dom w Opławcu.Zostawiłam Tymka na dworzu w wózku i poszłam po mleko(dosłownie kilka sekund ,wózek stał na takim jakby tarasie z lekkim spadem ,wcisnęłam hamulec ale za lekko wcisnełam Tymek musiał sie wiercic i wózek sie stoczył spadł z 3 schodków i tak sie przewrócił ze zakrył Tymka ja stałam jak sparalizowana i krzyczałąm w niebo głosy ,moja mama podbiegła podniosła wózek a Tymek lezał buźka na ziemiobok kamienia który wystawał z ziemi:szok::szok::-(Miał stłuczony nosek,biegiem zadzwoniliśmy na pogotowie ,spędziliśmy dobe na obserwacji(ja drzemiąc na krześle)na szczęście skonczyło sie szczęsliwie ale to co przezyłam to nie do opisania.:(

Madziara jak Tymek jest chory to zawsze boli go brzuch i na wymioty mu sie zbiera,takie sa pierwsze objawy..Tez mnie to dziwi .Musze mu porobić rutynowe badania tak dla świętego spokoju.Z niego straszny chudzielec (nie ma po kim byc gruby)niby je normalnie ale na moje jest blady i ma podkrazone oczy,mam nadzieje ze to uroda po tacie odziedziczona ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sobotnio wszystkich chorych ściskamy mocno i życzymy zdrówka. A wogóle to składam skargę jak to jest że w tygodniu piękna słoneczna pogoda a weekend znów szary i bury.No nic trzeba się ubrać i iść na drugi długi spacerek korzystając z tego że wszyscy zdrowi :-)

Hejka :-)

Ja na chwilke sobie siadlam,wyslalam mojego do Lidla po cos slodkiego :-),zapakowalam mu w prezencie malego do wozka,niech sie dotleni ;-):tak:...a starsze dziecie ubralo sie w pizamke i ma pizama-party :-D...dobra jest...:-)

Fakt,tez sie podpisuje pod ta skarga ze weekend taki szaro-bury az sie nic nie chce a mam zamiar isc do bratowej na pogaduchy...big len!

Zdrowka dla chorowitek!!!

Witam juz prawie po weekendowo, szkoda że tak szybko mija!

Dziś spacerkowałyśmy nad Wisłą, pogoda cudna, nazbierałysmy bazi do wazonu jako pierwsze znaki wiosny :)
Zdrówka dla Wszystkich, nie chorujcie bo spotkanko sie zbliża!

Ja sobie dzisiaj poszalałam na balu w kościele :D Poszłam z moimi nastkami i żeby je rozruszać to sama szalałam, ale było mi to potrzebne. W sumie to chętnie bym poszła na jakies tańce, tzn. zabawę z tańcami ale to już chyba w przyszłym karnawale :d

reklama
Do góry