reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dobre jedzenie i pełną obsługę mają w Klubie Centrum na ul.Nowotoruńskiej http://centrumteam.pl to klub fitness ale mają hotel i dobrą restaurację, więc w osobnych salach chętnie organizują różne imprezy, a kierowniczka to fajna babka, z którą łatwo się dogadać i słyszałam że ceny przyzwoite, bo dopiero zaczynają się bawić w takie sprawy, ale ile dokładnie to ci nie powiem.

reklama
Ja tez polecam Adagio...jedzenie swietne i bardzo sympatycznie...mialam tam wesele wiec moge osobiscie polecic...co do ceny to tanio nie jest,kumpela robila w grudniu i placila 120zl/os...

ja mieszkam na Błoniu ale tu chyba nic nie ma godnego polecenia niestety i raczej bedę zmuszona wyprawic gdzieś w centrum - ale z racji , że rodzinka mobilna - nie robi mi to różnicy :)))

Ostatnia edycja:
Kasiulka Adagio ma mojej kumpelki dobra znajoma..To drogo rzeczywiście jak 120 ale moze chrzciny sa tańsze,wiadomo mniej jedzenia,widze ze stypy od 20 zł ma.

vikiigus - ja robilam chrzciny w restauracji Słoneczna. 13 osob 480zł (obiad , 2 szt miesa na osobe, ziemniaczki,frytki 4 rodzaje surowek, barszczyk z pasztecikiem) ciasto 1kg (2 rodzaje) kawa herbata i soki .

Polecam tez TANGO , smaczniejsze niz w slonecznej ale drozej za to co ja wzielam wyszloby ok 750zl.

Witam poniedziałkowo!

Atu.... trzymam kciuki za wizyte szpitalną, mam nadzieje, że problemy nie są duże i wszystko będzie dobrze!

Dziewczyny byłyście razem na spotkaniu i nie pogaduliłyście ze sobą????

Co do "kwaterki" na chrzciny to raczej nie pomoge bo mielismy je w Strzyżawie w Jermirze JERMIR Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelarskie dla Was to kawał drogi, ale mogę polecić fotografa ;-)

Agnieszko bardzo mało zapłaciłas...Słoneczna to na wyżynach?Moja ciocia zna włascicelkę,kurcze moze przyjęcie tam zrobię...ciekawe jakie bedą ceny za dwa lata;)No i tez bedzie ok 13 osób.Vikiigus moge zapytac znajomej czy ma wolny termin i jaka jest cena od osoby.;)

Witam poniedziałkowo!

Atu.... trzymam kciuki za wizyte szpitalną, mam nadzieje, że problemy nie są duże i wszystko będzie dobrze!

Dziewczyny byłyście razem na spotkaniu i nie pogaduliłyście ze sobą????

Co do "kwaterki" na chrzciny to raczej nie pomoge bo mielismy je w Strzyżawie w Jermirze JERMIR Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelarskie dla Was to kawał drogi, ale mogę polecić fotografa ;-)

dzięki Iza - ale ja mam szwagra fotografa ;)...hmm...ale liczę że na najbliższym spotkanku załapie sie na jakies fajne fotki;)

a w temacie spotkań - jak widzisz nie pogaduiłysmy - nie wiedziałam że tam sa inne bb-mamy:)))

dzięki Aga za info - ja też w necie wypatzryłam te słoneczną , ale się nie dodzwoniłam , więc Sali jak masz namiary na jakąś kierowniczkę czy cóś to będę wdzieczna - mnie interesuje 17 albo 16 kwietnia;) - na 15 osob

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry