reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej :-)...

Porozpisywaly sie na watku spotkaniowym a tu jakas cisza,hmm ;-)...

Jemy dzisiaj paczki :-):-):-) jaka ilosc na osobe??Ja ze dwa wciagne a popoludniu do tesciowki na faworki i kawusie :-)...

To zycze milego i slodkiego dzionka!

Ja nie jem w ogóle słodkiego a dzisiaj tym bardziej,tak mnie boli zab że masakra jak cos zjem;//Chyba wyląduje w Wojskowym dzisiaj;/
Z Tymkiem wczoraj był mój M.5 min i 50 zł.Chciałabym tak zarabiac.Tymkowi dodatkowo zapisał Dalacin C tabletki;/On w zyciu tego nie połknie,poza tym ja mam lek po tym co spotkało córke Ewy Błaszczyk:(Wczoraj ten proszek z kapsułki rozpuściłam mu w wodzi i kazałam wypic(nie posmakowałam predzej)Tymek wział łyka i dalej nie chciał pis ja zamoczyłam tylko jezyj a to tak masakrycznie gorzki smak ze nie mogłam sie go pozbyc a Tymek siedział 10 min z miską bo na wymioty mu sie zbierało.Wiec nie bedzie brał tego antybiotyku,pózniej zadzwonie do mojej dentystki i zapytam o cos zamiennego,a ten ja zaczynam dzisiaj brac
,bo ma m rope koło tego bolacego zeba a z ropa i tak mi nie wyrwa;/RATUNKU!!

Sali z ropą nie wyrwą ale mogą otworzyć ząb. Ja tak miałam robione.

U mnie na razie dwa pączki na głowę :D

A Monika się rozłożyła. Wczoraj po szkole dostała temperaturę i siedzi w domu. Jutro idę z nią i z Niko na osłuchanie, bo mały też cały tydzień kaszle więc już wezmę oboje do lekarza.

Witam tłustoczwartkowo! ;-)

Moje pączki dopiero się robią, hehe. Ciekawe czy będą zjadliwe, bo od pączków w naszym domu jest mąż, ale chciałam spróbować.

Pogoda piękna. Ja już dzisiaj byłam na poczcie, na zakupach, posprzątałam w kuchni, poprasowałam i przygotowałam ciasto na pączki. Dobra jestem, nie?

W biedronce byly paczki po 47gr :-).poszlam przed 10sta to nawet pustego kartonu nie bylo :szok:...kumpela mowi ze ludzie juz od 6 stali :no:...warjacje!!!
My juz mamy zaliczone po dwa na glowe :-)

Sali,własnie to jest to 5min-50zł...tez bym tak chciala!

Arabella,dobra jestes!!! Obrotna kobietka z Ciebie :-)...no i daj znac jak paczki wyszly :tak:...

Madziara,zdrowka dla Moni!!!

Piękna wiosna tej zimy;)
Ja czekam az mała zasnie i smigam na ryneczek;)
Ząb na razie nie boli(po ketonalu)i zaczełam brac ten antybiotyk wiec zobaczymy czy polik tez przestanie bolec od tej ropy(mi nie ma co otwierac ja mam ta dziure kupe lat i jest na maksa otwarta)Tyle lat mnie nie bolał az sie dziwiłam,mam ogólnie zdrowe zeby tylko dwie równoległe dolne 6 do wyrwania;/

hej,

ja już 2 wchłonęłam....biorę jeszcze 3 do domu. Więc jeszcze jeden pewnie zjem :baffled:....ale potem chyba zwymiotuję tym słodkim :-D.

Sali dziwna ta stomatolog. Jak my byliśmy to nam od razu powiedziała, że najlepszy Dalcin C ale od miesięcy nie ma zawiesiny dla dzieci w hurtowniach? Nie wiedziała? A tablety ogromne i nie wolno ich rozsypywać i brać samego proszku bo ta osłonka ma chronić żołądek......Fran też by nie połknął więc wybrała mniejsze zło i dała Sumamed Forte. Lepiej to niż nic :baffled:.
A co robili Tymkowi za te 50 zł. Bo my bylismy - fakt o 22 godzinie i jakby "nocna taryfa" pewnie a Fran miał nacinany ropień ze znieczuleniem a całaść bagatela 150 zł :szok: + antybiotyk 30 zł w aptece.

Arabella ja to się nadziwić i nazazdrościć nie mogę jaka ty "obrotna" jesteś.....i 3 pod bokiem do tego.....Chyba wpadnę na naukę jak to się robi.......

reklama
JJ to był facet w Unidencie ,na szczęscie mamy swoją sprawdzoną Pania doktor;)
50 zł tam kosztuje wizyta,ale jezeli plombowanie to juz nie płaci sie za wizyte tylko za wypełnienie 130 zł.Ale on miał tylko rozwiercone dlatego tylko 50 zł.

Do góry