reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Sali,nie czekaj i lec na Gajowa...ołłłłłłłła,az mnie zabolalo,bol straszny,meczy sie pewnie chlopak...daj znac czy cos zalatwilas...jezeli masz na mysli Unident to ja tam chodze z Wika i w lato bylam z opuchlizna i Pani nas przyjela z ulicy,rozwiercila,dala antybiotyk i oki...tylko tam nie ma na NFZ tylko prywata....

My po kontroli,wszystko ok,teraz znowu za tydzien ale juz normalnie do poradni...a terminy takie ze hej......

Pogoda piekna na spacerek,ktos chetny??? Ja smigam po obiedzie :-)...

A zapomnialam wspomniec ze biore chrzesnaiczke po drodze i potem do nas idzie,bede ja miala do konca tyg,ale na noc do domu bedzie chodzic...bratowa w szpitalu,usuwaja jej kobiece sprawy a brachol zapracowany...takze zapowiada sie wariatkowy tydzien,jakos przezyje ;-)...

Troche sie zmartwilam bo lekarz powiedzial ze mam uwarzac na mala przez miesiac,miec ja pod ochrona,unikac marketow,sklepow,itp...nie wiem co z naszym spotkankiem,hmm...

Ostatnia edycja:
reklama
a propo gajowej - to my własnie od dermatologo wrociłysmy - bo Viki ma taką brzydka wysypke na twarzy - a teraz tez na szyji - zalecil mi niejedzenie owocow i slodyczy (to drugie akurat mi na zdrowie wyjdzie ) i chyba sstwierdzil ze to tradzik bo zapisla tak plyn do przemywania na tradzik wlasnie...wybieram sie na to piatkowe spotkanie akademi johnsona i tam ma tez byc dermatolog - ciekawe co ten powie- bo ostatnio mam przeciez szczecie do odmiennych diagnoz:-)

ale dzis jest tak super pogoda ze zaraz jak tylko obiadek dokoncze (potrawke ktora nie wiedziec czemu wlasnie mi wykipiala:( lecę nad stawki (przy casto)- moze ktos tez tam zmierza ;-)

a z rzeczy dla siebie kupilam sobie kupon na dobranie fryzu i oczywiscie obciecie wlosow z jakims tam zabiegeime w hair coif - ciekawe co wyjdzie - bo z ostatniego stylisty - akademia papaver czy jakos tak - kompletnie nie bylam zadowolona - obciachl mi tylko moje wychodowane w ciąży włosy a kolor taki brzydki zrobil...tylko ze mimo to bylo fajnie (masazyk wlosow itp)- wiec moze teraz bedzie nie tylko fajnie ale wyjde tez zadowolona...

Ostatnia edycja:
My chodzimy na Gajowa vis a vis Tesco,to córka mojej sąsiadki zna mnie od małego;)Własnie kazała mi dzwonic po 13 mówiła ze postara sie go wcisnąc gdzies.
Co do cierpienia to chodzi o to ze go nie boli nic a nic ,płukał szałwia i troche zeszło.Juz kiedys tak miał i też mu rozwierciła ale antybiotyku nie dostał.
Dzwonie od 13 nie odbiera,sama jest w gabinecie bo recepcjonistka w szpitalu wylądowała i pewnie nie ma jak odebrac;/ide próbować,albo wiem przejdziemy sie tam poprostu;]

Ostatnia edycja:
Viki nalezysz do Grupona??tez chcialam to wykupic;)Chcialabym raz ja isc do fryzjera bo zawsze to ja robie włosy kolezanką niech raz ktoś zrobi mi;)Na razie tylko sobie ufam;)

Witam na chwile..... komputer muli, czasu brak....

Dlaczego nie widziałam Sali w wątku spotkaniowym? Ślepa jestem czy sie nie wpisałas? :)

Pogoda cudna a my w domku z kaszlem i super chrypą!

Dopiero rano widzialam ze sie umawiacie,nie zaglądałam tam nie wiedziałąm o niczym...Juz odpisuje na tamtym watku;)

reklama
wikigus jeśli masz możliwość wybrać fryzjera to idz do tego chłopaka !! Jest genialny szczególnie jeśli chodzi o masaż :D:D:D:D:D

mowisz o tym z papaver? - no wlasnie bylam - i tak jak pisalam - z wszystkiego jestem zadowolona tylko nie z fryzury :(((((

a fryzjera to tez od kilku lat mialam domowego - przyjaciolke - ale ona jest z grudziadza i ostatnio nie bardzo ma czas niestety ...

a propo umawiania - kto idzie w piatek na to spotkanie johnsona?

Do góry