reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
czesc :-)

Magda,biedna Ewka,macie pecha a z tym lekarzem i zaplata to jakies jaja!!!...a nie mozesz jej sciagnac do domu???

My jutro z rana na badanie,potem czekanko na wyniki i z wynikami do anestezjologa...troszke sie martwie bo wczoraj mi Wika duzo psikala a dzisiaj "woda" z nosa leci ale poczekam do jutra,bo jutro na te badania,i podam leki zeby sie do zebiegu nam nie rozchorowala(21 luty)...ochh....

Sprzedaje moja suknie slubna i chcialam ja wyczyscic w pralni a oni wolaja 120-150zl,oszaleliiiiiiiiii....dzwonie do kumpeli,co pracowala w tym salonie co suknie kupilam a ona ze mam se dac spokoj i kupic odplamiacz albo ponoc rewelacja mydlo na trudne plamy,jest w rossmannie i zamoczyc na godzine,podukac,wyplukac i na wieszak i ponoc swiezynka...ona mi mowi ze one tez tak robia w salonie albo normalnie wrzucaja do pralki i juz...

Aga,w koncu sie dostalas do foto!!!!! Swietne fotki a maly rosnie jak na drozdzach!!!

Normalnie jak czytam Madziara o perypetiach twojej córci z trenerem to oczy mi wychodzą ze zdziwienia. Temu panu się chba trenerstwo i wychowanie myli z tresurą

Ewka wraca jutro wieczorem. Trener rzeczywiście do bani. Spotkałam już wielu trenerów ( w końcu Ewa trenuje od pierwszej klasy SP) ale nie słyszałam o takich metodach, żeby dzieci ciągle szantażować zamiast motywować.
A perypetii Ewy nie koniec, bo dzwoniła do mnie zapłakana, ze jej ktoś narte złamał. Stały sobie w sali do sprzętu, prawdopodobnie się przewróciły i ktoś nadepnął. Podobno można to naprawić, no ale oczywiście koszty poniosę ja a nie winowajca bo wiadomo nikt się nie przyzna. Wkurzyłam się tym i mam taką myśl - żadnych wyjazdów więcej. Tylko nie chce Ewy w ten sposób karać bo to w końcu nie jej wina, że taki pech jej dopisuje.
Wiecie zmęczona jestem tymi feriami i fizycznie i psychicznie.

Sali - "Słoneczna" na G. Siedleckiego.

Madziarka - nie dziwie Ci sie wcale !!! Nie mozna pociagnac do odpowiedzialnosci za sprzet trenera ? Nie maja jakiego ubezpieczenia? Powinni zadbac o zabezpieczenie sprzetu.

Madzia, jestem w szoku.... nie można nic zrobić z tym facetem? Naprawde pecha ma ostatnio Twoja córcia!

O... nowe fotencje, to zmykam do albumiku :-)

reklama
Do góry