reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja teraz też trochę "oszczędzam" na nich i nie stosuje na co dzień bo juz nie wiele zostało w buteleczce. A ja nie mogę nie mieć w domu perfum ulubionych i całej nie otwartej butelki syropu Pulneo dla dzieciaków ot takie zboczenie :-D

reklama
Izka - ja uzywam Diora Pure Poison - delikatny i trwały!!

Ja na codzien uzywam podrobek z FM , a na wyjscia oryginały :) szkoda mi :)

Multikino zaliczone dzisiaj :) za tydzien tez idziemy :)

Hej!

Sali,moja juz nie raz spadla z normalnego lozka,byl czas ze trzeba bylo ja zabezpieczac poduchami itp,moze to tez dlatgo ze od pierwszego dnia nigdy nie spala w swoim lozeczku ;-)...dlatego mam obawy co do spania na gorze...

Co do perfum ja jestem od lat wierna D&G Light Blue :-):-):-)...jak psikne sie czyms innym to pote przez kilka dni mam migrene :no:...

Sali dobrze pamiętasz. Wtedy portfel się znalazł :D Był pod łóżkiem mocno wciśnięty a że coś jeszcze dziewczynom spadło to odsunęły łózko i przy okazji portfel znalazły. Teraz z ta chorobą kiepsko wyszło, ale z tego co wiem to przez dwa dni prawie połowa obozu była chora więc w sumie nie ma się co dziwić, ze jeden od drugiego złapał. Wiadomo jednego postawi lekarstwo na nogi po jednym dniu innego nie. Ewka należy do tych co muszą przynajmniej z tydzień leżeć. Podejrzewam więć, że po powrocie i tak czeka nas lekarz.

reklama
Kasiulku w takim razie rozumiem twoje obawy;)
Agnieszko Adas przesłodki,powiedz mi gdzie mieliście chrzciny,jakos dziwnie znajome mi to miejsce??Czy to jest na gajowej?

Do góry