reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja też miałam duże obawy odnośnie spania na "górze'' ale muszę przyznać że jest bardzo bezpiecznie. To wyjście na drabinkę jest wąskie więc dziecko raczej nie spadnie we śnie, co innego w dzień jak na gorze odbywają się tajemnicze zabawy z bratem:). Ale u nas proces adaptacji na górze był powolny. Najpierw F spał jakieś pół roku na dolnym łóżku a któregoś dnia sam chciał na górze i tak już zostało. On nawet w nocy po ciemku spokojnie zejdzie z drabinki i przyjdzie do sypialni rodziców :wściekła/y: A co do wagi fotelików najmniejszych to faktycznie troszkę to ważyło.
Dziewczyny ja zaraz oszaleje przez ten wiatr. U mnie na poddaszu to tak świszczy że już nie mogę wytrzymać. Zaczynam wierzyć w góralskie opowieści o halnym

reklama
Kasiulku a spadła ci Wiki kiedys z łózka:-)??Mój tymek śpi normalnie,no i na piętrowym tez juz spał poza tym tam jest barierka więc nie wiem jakby musiał sie rzucac zeby ja przeskoczyc:-D
Mój dziadek który z nami mieszka kończy dzisiaj 90 lat,okragła rocznica ale świętujemy sami,nawet po ciasto nie mogłam wyjśc bo przeziębiona jestem a wiatr przeokropny,postawiłam mu lody;-)bo mialam i własnie wpadłam na pomysł idę cos upiec;)
No a w piątek mój Tymek konczy 7 lat ale kinder bal robimy w sobotę,będzie miał dwóch kolegów to i tak za duzo bo beda sie bawic u dziadka głownie w pokoju a dziadek juz nie ma nerwów do takich dzieciecych zabaw;)

Jednak nie upiekę nie mam proszku do pieczenia;/

Ostatnia edycja:
Witam!

Salinko ale macie imprezowy tydzień! Wszystkiego Naj.... dla solenizantów!

6 dni już jak dziecka w domu nie ma, cicho jakoś, spokojnie i zaczyna brakować tego naszego małego huraganu :-)

Słyszałyscie, że od niedzieli minusowe temperatury wracają? Mam nadzieje, że nie będzie tak wiało!

moje nosidełko bylo lekkie kolo 3kg

sali - 90 niezła rocznica, my byliśmy w sobotę na 90 urodzinach męża babci, ze 40 osób było:)

Iza - hehe nie dogodzisz ;) jak jest źle jak nie ma jeszcze gorzej ;) a co do temp niestety słyszałam !! mogło by zostać jak jest tylko bez Halnego ;)

No dziadek swietował ze mną i moimi dziećmi.
Kurde choróbsko mnie dopadło,z nosa leci jak z kranu wrrr,jeszcze dzisiaj mnie ten wiatr dobił;/
Mała pierwsza w sumie była zakatarzona teraz kaszle mam nadzieje ze to nic poważnego:(

Sali zdrówka!

Kobiecie nie dogodzi się, co prawda to prawda ;-)

Macie sprawdzone, trwałe perfumiki? Szukam jakiegos nowego fajnego zapaszku tylko jest problem jak wchodze do sklepu to nie wiem od jakiego zacząć "wąchanie" a po trzech już mam dość :)

Objadłam się żurku i teraz wiadro wody bym wypiła....!

Witam,nocka u mnie była srednia co chwile sie budziłam ...Dzisiaj bola mnie plecy,katar mniejszy...zobaczymy co dzien przyniesie;)
Iza ciężko jest coś ci polecic jak nie wiadomo jakie lubisz zapach??ciezkie czy lekkie sportowe czy wyrafinowane??:-D
Ja dostałam teraz od mojego taty ten:
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY 100ML TESTER WAWA-WOLA (1421982240) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Nuta taka lekka kwiatowa.Własnie widze ze jest aukcja o połowe taniej na razie

Od koleżanki dostałam ten:
Estee Lauder BEYOND PARADISE edp 30ml egzotyczny (1408950636) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Zapach jest opisany,ale na moje jest ciezki tzw.babciny ale ja lubie na zime takie;)

No a rok temu od taty dostałam ten:
Moschino, I Love Love EDT 100ml. (1427395936) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Typowy na lato bardzo zblizony do Light Blue D&G
Widzialam na allegro tester za 100 zł 100 ml. bardzo sie opłaca a wiadomo testery sa mocniejsze i trwalsze.Te od taty to tez tesery ma znajomego w Niemczech który handluje nimi;-)

Moje ulubione zapachy to Chanel Coco Madmoiselle
CK Euphoria, od zawsze Code Armaniego;)ostatnio Idol Armaniego super jest

Ostatnia edycja:
Mniejszy wiatr ale zdecydowanie temperatura taka jak jest teraz - to by mi najbardziej odpowiadało. Nie chce już zimy.

Mały wczoraj miał cały dzień 39 temperatury i prawie ciągle spał. W nocy za to mu przeszło i wstąpiła w niego energia. Co 15 minut coś wołał, żeby mu podać picie, albo przykryć itp. Już się zaczęłam wkurzać, ech te dzieci.

Ewka tez dzwoni od kilku dni, że jest chora. Musi leżeć w łóżku zamiast korzystać z obozu i atrakcji. Jeszcze jej trener powiedział, ze udaje - chociaż ma temp. 38. Wkurza mnie ten facet, bo przecież to żadna przyjemność dla dziecka leżeć zamiast chodzić na wycieczki. Dali jej raz gripex i uważają, że po tym powinna od razu wyzdrowieć. Dzisiaj ma niby jechać do lekarza, ale podobno jak lekarz nie wykryje choroby to będzie musiała zapłacić za wizytę. Pierwszy raz o czyms takim słysze.

Umm zapachy kolejny fajny temat. U mnie numer jeden od zawsze Chanel Coco Madmoiselle:Chanel Mademoiselle Coco woda perfumowana 50ml - Perfumeria - Perfumy damskie
na drugim miejscu Carolina Herrera 212:
http://www.zapachomania.pl/carolina...rera-212-women-woda-toaletowa-30ml-p-140.html
I muszę wam powiedzieć że właściwie tylko w ciąży nie używałam perfum. Bo tak na co dzień to mogę być nieumalowana, nie uczesana ale perfumy nawet do dresu muszą być:tak: .Fakt jest taki że Chanelki są bardzo trwałe tak że jak się rano człowiek popryska to wieczorem jeszcze czuć.
Co do pogody to też mam nadzieje że będzie mróz i śnieg

reklama
Madziara to masz nie wesoło ,biedna Ewka ona to ma pecha co do wyjzdów co??ostatnio to ona zgubiła portfel o ile dobrze pamietam?
Mucha666 widze ze mamy ten sam ulubiony zapach;)No ja perfumy mam bardzo długo,rzadko ich uzywam na codzień to jak sobie przypomne;)

Do góry