reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej!

Ja teraz odpoczywam od lekarzy,zalatwilam juz wszystko teraz tylko w poniedzialek na 7.15 i zabieg...jak ja to przezyje :szok:...

JJ,ale sie dzialo,kurcze :no: wspolczucia,dobrze ze juz lepiej.Ja mialam podobna sytuacje z Wiki 3 lata temu,sasiadka lekarka nam kroplowki przez trzy dni podawal,lekarz pod telefonem...obylo sie bez szpitala.Mlodego szczepilam na rota i odpukac tyle czasu i nic...

Sali,swietne lozko :-) mam je na oku ;-) ale poczekam chyba jeszcze do wakacji...

Zdrowka dla chorowitek!!!!!!

Ze szkoły wysyłają zawiadomienie o zapisach właśnie do dzieci z rejonu :D, poza tym zazwyczaj sa informacje wywieszone w przedszkolach. Myślę, ze głównie to zależy od szkoły, jak mają dużo dzieci to nie robią sobie reklamy a jak szkole zależy na dzieciach to się reklamuje.

Własnie koleżanka (jej syn chodzi z Tymkiem do grupy)mówiła ze była w podstawówce nr.20 na grabowej(tam Tymek ma chodzic)i sie okazało ze to nie jej rejon ona mieszka tez na wyszyńskiego ale na samym końcu ,wiec mój rejon to Kasiu koło Ciebie zapomniałam jaki to numer.Wolałabym jednak do 20 wydaje mi się ze jest bliżej i każde przejscie jest na pasach ze swiatłami do tamtej jest jedno przejscie ale bardzo niebezp[ieczne skrzyzowanie (to koo frytolandu)moim zdaniem powinna tam stac "Agatka"chyba to zgłosze gdzies .

Sali,u mnie 32 ale Ty nie masz rejonu w 14??? A czemu chcesz do 20?? Duzo dalej masz...

Ja sie wlasnie zastanawiam czy dac mala do zerowki do szkoly...jedyny minus to taki ze to tylko 5 h ale w sumie z przedszkola i tak bym ja odbierala po 14stej wiec to tylko godzina roznicy ale i kase bym zaoszczedzila dobre 200zl zawsze to cos...musze intensywnie pomyslec ;-)...

Kasiulku a powiedz gdzie dokładnie jest ta szkoła??
No Tymek chodził do Jagódki na 8 godz ale zerówke zmieniliśmy na 5 godzinna ,z nim chodzi jeszcze tylko 5 dzieci.Ale płace 50 zamiast 350.

Kasiulku sprawdziłam na mapie do 14 mam 900 metrów a do 20 550;)nNajbliżej ma jednak na Grabową;)Jutro ide sie dowiedziec co i jak.

Ostatnia edycja:
JJ, współczuję choróbska. Ty musisz na siebie szczególnie uważać. Oj sporo dzieci pojawi sie na świecie w tym roku ;-)

AgnesBest, sto lat dla Pati! I gdzie się w ogóle podziewasz. Napisz co u Ciebie? Jak dzieciaczki?

U nas w zerówka tylko w szkole. Nie wiecie jak to jest jak nie jesteśmy tutaj zameldowani? Czy muszę zapisać się, tzn. Młodą w szkole?

Mi sie wydaje ze musicie dowiedziec sie kiedy są zapisy bo pewnie nie przysla WAM POWIADOMIENIA JAK NIE JESTESCIE ZAMELDOWANI.

reklama
Właśnie wróciłam ze szkoły ,nie bedzie problemu żeby Tymek uczęsczał do 20;)Teraz muszę pogadac zeby choidził do klasy z dwójka dzieci z którymi chodzi do grupy,wiem ze akurat oni tez do 20 sa zapisani,zawsze będzie mu raźniej jak kogoś bedzie znał na początku;)
A tak w ogóle to niezła kostucha na dworze brrrr;/

Do góry