reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Czesc!

No to Arabellka nic sie nie chwalilas wczesniej :no:;-)...fajnie...echhh...suuuuper :-)!!!!!

Co do spacerowek to ja osobiscie polecam Graco,z pompowanymi kolami,rewelacja,jezdzilam z Wiktorcia,wozek nie do zdarcia,zaluje i to bardzo ze go sprzedalam...teraz mam podobny do Baby Design i tez w sumie nie moge narzekac ale czesto musze czyscic kola i smarowac lozyska,syf sie zbiera,piach...masakra,dla tych co duzo spaceruja...maly dostal na chrzciny ale osobiscie bym takiego nie kupila!

Temat mi zapodalyscie i znowu zaczelam ogladac piertowce ;-)...swietne sa nie ktore ale ceny zajefajne :szok:...

reklama
Kasiulka mój teśc ma zapytac znajomego stolarza ile by wzxiął za taki jak mi sie podoba za 1200 z tym ze ono razem z materacami za tyle jest a znajomy bez zrobi,no i męza kolega ma brata stolarza...podejrzewam ze sie nie opłaci na zamówienie zrobic nawet jak po znajomości.

Ostatnia edycja:
wozeczka szukalism,y tak do 1000zl, tez sia napalilam na maclarena, ale male kileczka i kiepskie okrycie na nozki, a cena wystoka.

W koncu kupilismy polowe tanszy od maclarena, infinity. Jestem mega zadowolona !!!
Wózek spacerowy ADAMEX INFINITY 4 niebieski

okrycie na nozki siega az po brode:D

Załączniki

• DSC01253.jpg
    DSC01253.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01264.jpg
    DSC01264.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01247.JPG
    DSC01247.JPG
    49,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01242.jpg
    DSC01242.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
ja widzialam fajne rozwiazanie do pokoju adasia na później. W Jysku. 1999zl łózko na pietrze, w schodach szuflady a pod łóżkiem biurko narożne i szafa na ubrania. nad biurkiem półeczki. wymiary 250x120 wiec nie wiele. Adas ma 14m pokoik, wiec jak wstawie taki "mebel" zostanie sporo miejsca do zabawy. Mam jeszcze na to sporo czasu, ale juz kombinuje ;)

Agnieszko co do łozka z biurkiem to mi sie podobaja rozwiązania BRW te nowoczesne http://www.brw.com.pl/pl/kolekcja/9-pokoj_mlodziezowy/42-capslock ...ale to jak ma sie jedno dziecko albo wiecej pokoi ja musze myslec nad praktycznymi rozwiązaniami...Co do wózka to fajny ale moja mała miała z takim spiworkiem WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ESPIRO ATLANTIC OKAZJA (1448409704) - Aukcje internetowe Allegro

I dla mnie był strasznie wąski i krótki dlatego nie korzystałam juz z tego wózka na jesień.Moja mała jest wysoka i na bank juz by sie nie mieściła.

Ostatnia edycja:
W Ambrze sa fajne łózka piętrowe, a na dole biurko szafa za około 1200,00.

Nasze łózko tez jest rozkładane ale nie ma miejsca żeby je rozłożyć.

Sali - mnie w BRW przeraza ta drabinka do wchodzenia w tym z Jysk masz fajne schody
Komplet NICO szare buk w JYSK.

to jest faktycznie rozwiazanie dla jednego dziecka.
mi sie zawsze w dziecinstwie marzyło łózko pietrowe :) ale ze sama bylam w pokoju to mi nie kupili :Dhehe

wozeczka szukalam wlasnie z dluga wkladka, bo mlody juz ma 80cm, jest bardzo wysoki jak na swoj wiek, i powiem szczerze ze ten ma najdluzsza ze wszystkich jakie ogladalismy, bo ma dodatkowo podnóżek wysuwany calosc ma 97cm na plasko, a w standardzie kolo 80 jest.

reklama
Te z biurkiem sa swietne...szwagra synek ma takie identyczne co w Jysk...nie wiem jak te w Jysku ale to co on ma to za solidne nie jest ale oni kupowali na allegro...a tak z innej beczki to sie zastanawiam nad tym pietrowym bo Wika to sie rzuca w nocy,udaje "zółwia" i byj musiala chyba stac nad nia cala noc ;-) a maly to w ogole odpada zeby spac na gorze,bo zamaly jeszcze,hmm...ni tak ni siak :-D

Do góry