reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
My po impreazowym weekendzie :) Wczoraj urodziny Piotra babci, popoludniu impreza u znajomych, dzisiaj u nastepnych :)

jadlam smażoną biała kiełbase (pierwszy raz) Powiem WAM REWELACJA !!!

do poludnia jezdzilismy za spacerówka , jedna na cienkich kolach, druga z malym okryciem na nóżki, albo za ciezka ... jutro sprzedaje wozek i musze kupic sportowke ale nie mam pojecia jaka !!

U nas biała z grila jest latem serwowana, ale ja nie przepadam - jako dziecko uwielbiałam białą.... tak to się smaki zmieniają!

Może Asia się buduje blizej Bydgoszczy :)

Witam;)Kasiulka nie ma zdjęc niestety;(
Agnieszko ja ci polecam ta spacerówke miałam straszy typ dla Kai teraz mam na działce ale nowszy typ ma moja szwagierka i chwali sobie:

Wózek SPRINT pokrowiec folia BABY DESIGN BOMBIK (1429437808) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz amm taki ale czerwony:Wózek spacerowy Baby Design Walker (1445299604) - Aukcje internetowe Allegro
Nie polecam w 100% jego minusy to mały pokrowiec na nóżki dziwnie skrojony,ze wcisnąc pod niego koc to cud,i oparcie nie jest bardzo w pionie i Kaja tak jakby na pół leżaco siedzi.

Agnieszka a w jakim przedziale cenowym się poruszamy? No i ile ma dziecko? Jakoś mi się kojarzy ze mały jest jeszcze. Ja mam Jane Energy i jestem super zadowolona, ale ja używałam sporadycznie, tylko po marketach i jakieś wyjazdy, gdy duży wózek juz nie wchodził. Teraz jak bym miała kupić wózek który miał by być jedynym i służyć tak na co dzień to chyba był by to Maclaren (chociaż klekok kółek po betonie mnie dobija w tych wózkach), albo lola z bebe confort.
A tak w ogóle to uwielbiam wybierać wózki i załuję że już nas ten temat nie dotyczy:baffled:

Ostatnia edycja:
W kwestii wózków to tylko doradzam większe kółka, bo nasze chodniki nie nadają się na małe.

Ja właśnie zjadłam budyń na obiad :D Jestem uziemniona w domu. Mały od nocy wymiotuje + biegunka. Teraz zasnął to szybko sobie coś zrobiłam do zjedzenia a jak mąż wróci to zjemy omlet. Dziewczynki wczoraj pojechały do dziadków i z jednej strony fajnie,a z drugiej to przy chorobie małego przydałby się teraz ktoś w domu bo nawet z psem nie mam za bardzo jak wyjść. Dobrze, ze mamy tutaj podwórko to chociaż na siusiu z nim szybko wyskoczę.

Wracają do łózka piętrowego to nasze jest tez dość niskie i Agatka, która śpi na dole bardzo często uderza głową w sufit przy wstawaniu. Dlatego jak się chce dla dzieci do 8-9 lat to takie niskie akurat ale potem robi się za małe.

Tylko ze ja chyba potem im rozłącze na dwa osobne ;]
A ja się wzięłam za gołąbki mam spokój na dwa dni a moze nawet i 3 haha.

reklama
Do góry