reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Czesc!

U nas ze zdrowkiem coraz lepiej,w piatek laryngolog,zobaczymy...
Moj siedzi w bizielu na izbie przyjec juz prawie 2h:szok:,wczoraj w pracy wpadlo mu "cos"do oka a dzisiaj taki bol ze hej ;-)...
...a tak poza tym to mam dzisiaj mega lenia,chyba ta pogoda wszystkiemu winna :no:..a rano o 5tej bylo tak pieknie na dworzu,bialutko,tak bajkowo ;-)...

vikiigus,jak tam sytuacja,cos ucichlas,moze juz po???

Pozdrawiam!

Moj M wrocil z jednym okiem ;-) drugie zaklejone,śrut mu sie powbijal i robil sie juz syf,zeby bylo smiesznie to stalo sie to w srode w zeszlym tyg :no:,dostal opr...lezy i jeczy bo go boli,znieczulenie puszcza wiec dopiero sie zacznie a wiecie jak to jest jak chlopa cos boli :szok: takze mam kolejne chore dziecko w domu,zwarjuje...

Dobra,lete do kuchni,z moim mega leniem biore sie za obiad...

vikiigus,jak tam sytuacja,cos ucichlas,moze juz po???

Pozdrawiam!

nie nie...i cos czuję , że jeszcze sobie troszkę pomieszka w moim brzuszku...ale alarmy wznieca co rusz - wiadac taki urok:)

a ja tmczasem brykam po bydzi załatwiając wszystkie zlaegłe sprawy...a nóż mi się uda przed narodzinami:)

gorzej jak zaczne rodzić w aucie:) nie daj boże gdzieś w korku...wtedy to kierowcy bedą mówic, że w bydgoszczy był korek z prawdziwego zdarzenia:)

pozdrawiam serdecznie :)

vikiigus,no myslalam ze juz....biegaj,biegaj a noz sie ruszy hehe...w sumie to jeszcze 3tyg...
..moj lezy i jeczy,o rety,pomocy ;-)!!!!!!!!!!!!!Co te chlopy wiedza o bolu :no:...

reklama
kaaasiulka no to nieciekawie ma m z okiem, mojemu kiedyś ziarenko piasku wpadło pod powiekę, to jęczał strasznie, a co dopiero taka sprawa, AgnieszkaJ ma rację, nie widzę facetów na porodówce:-D

vikiigus wiem, że Ci ciężko, ale mało już zostało, a mimo wszystko każdy kolejny dzień w brzuszku, jest jednak lepszy dla dziecka niżby się miało przed terminem urodzić.

Do góry