reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

U nas szpitala ciag dalszy ale bywalo gorzej....zdrowka dla wszystkich

Dzieki za info,za wasze wypowiedzi na temat migdalkow ;-) no ciekawa jestem co tym razem pali laryngolog mi zaproponuje,musze czeakc do patku na wizyte...

vikiigus,swietne porownanie,tak se wlasnie wyobrazilam ten ogrod i tego badyla :-D;-)...a jak tam sytuacja rozwarciowo-skorczykowa ;-);-);-)...???

VeronicaMelania o matko:szok::szok::szok:,a ile to twoej malenstwo ma jesli mozna zapytac???....chcesz trzymac dziecko 3,4 miesiace w domu :szok:....kazda pogoda jest dobra,na chocby maly spacerek,trzeba poprostu tylko odpowiednio dziecko ubrac ;-)...

reklama
My podobnie jak Iza uciekamy przed usunięciem migdała. Juz prawie byliśmy zdecydowani w czerwcu, ale nasz zaufany lekarz mówił ze to może pogorszyć sprawę, a dopuki dziecko nie cierpi na anginy (8 w roku jest wskazaniem do usunięcia), albo nie ma znacznego niedosłuchu to nie wycinać. W szpitalu jak byliśmy to pani laryngolog równiez nie widziała potrzeby. Dała Xyzal i Nasonex do nosa i do kontroli. Teraz mamy do nosa Budherin. Normalnie w każdą dziurę steryd:( Ja to może bym się zdecydowała ale pankicznie się boję samego znieczulenia. Co innego jak coś się dziecku na ostro wydarzy i nie ma wyjścia trzeba operować, a tak jak ta decyzjas spada właściwie na rodziców to....

Hej laseczki!

Mucha,zgadzam sie z Tobą.....mam mieszane uczucia...u nas wlasnie Wiktorcia ma maly niedosluch,chyba,ale ja tam uwazam ze jest oki,dla mnie slyszy dobrzeale w sumie ciezko to stwierdzic za pomoca badania poniewaz ona co do obcych to zamyka sie i jak ostatnio probowalam przez miesiac chodzic na to badanie to gdy pani ja pytala w ktorym uchu piszczy tak ona zero odpowiedzi,raz sie udalo ze cos tam pokazywala ale to chyba dla odczepnego a ta kobietka stwierdzila ze takie badanie jest wiarygodne dopiero po 6 roku zycia,wiec....

Ale zdrowko sie poprawia,zaczyna nadrabiac zaleglosci w jedzeniu,takze jest coraz lepiej...

Hej!

U nas szpitala ciag dalszy ale bywalo gorzej....zdrowka dla wszystkich

Dzieki za info,za wasze wypowiedzi na temat migdalkow ;-) no ciekawa jestem co tym razem pali laryngolog mi zaproponuje,musze czeakc do patku na wizyte...

vikiigus,swietne porownanie,tak se wlasnie wyobrazilam ten ogrod i tego badyla :-D;-)...a jak tam sytuacja rozwarciowo-skorczykowa ;-);-);-)...???

VeronicaMelania o matko:szok::szok::szok:,a ile to twoej malenstwo ma jesli mozna zapytac???....chcesz trzymac dziecko 3,4 miesiace w domu :szok:....kazda pogoda jest dobra,na chocby maly spacerek,trzeba poprostu tylko odpowiednio dziecko ubrac ;-)...

spokojnie :) moje malenstwo przyjdzie nas swiat dopiero w lutym, a jak sie przeciognie t moze i w marcu bo termin mam na 23 lutego :)

u nas adas sie trzyma jak na razie:) OBY tak dalej.

w srode kino , juz sie doczekac nie moge :)

A ja juz oficjalnie pracuje ze tak powiem hehe ... od poczatku stycznia ruszylam sie ze sklepem, bo wczesniejsze 3 miesiace to tak tylko troche popracowalam, reszte odwalal informatyk :)

Witam serduszkowo, bo u nas nic innego Martyna dzis nie oglada :)
Byłysmy na Rynku, kupiłysmy Owsiakowe gadzety, serduszka tez są i czekamy na finał.

AgnieszkaJ pochwal się linkiem, może coś i dla nas się w sklepiku znajdzie, bo szczerze nie wiem jaki asortyment w nim jest.

Madzia, nie będziesz gdzieś bliżej fordonu we wtorek popołudniu? Musze privka do Ciebie skrobnąć.

reklama
Do góry