reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej! Jeśli chodzi o te koncerty w Filharmonii Pomorskiej to bardzo polecam!! Byłam z moimi dziewczynami i bardzo im się podobało. Jakieś urozmaicenie w słuchaniu muzyki, tym bardziej poważnej.

Hej!

Tez polecam te koncerty,rewelacja!!Sprawdzone,lubiane i polecane :tak:;-)!
Popoludniu szykuje sie na kawusie do kumpeli ale chyba pojade sama,bez dzieci,bo wozkiem przejechac do masakra a ona mieszka na Osowej a tam przejechanie czterokolowcem typu wozek,graniczy z cudem :szok:...

Witam,
no i przeziębienie mnie też dopadło :-( nawet nie mogę chwilę poleżeć bo mały ma kryzys i na rękach cały czas go noszę...ech...
Na te koncerty się też wybieram, zwykle dowiadywałam się o nich jak już było po, ale w styczniu na bank idę, bo w ten weekend nie mogę.

vikigus - dostać bilety krotko przed koncertem to cud:) nie damy rady !!

w styczniu poproszę bratową żeby zamówiła, grala w filharmonii i zawsze sa miejsca jak chce :D także na styczeń sie zapisujmy i możemy isc:)

peemka - zdrowiej kochana !! dzisiaj bylo bardzo sympatycznie mimo ze moj goscinny synek przespal prawie cale spotkanie hehe :) jak wyzdrowiejesz daj znac zorganizujemy spotkanko :)

moj DJ :)

Załączniki

• DSC00762.JPG
    DSC00762.JPG
    66,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00753.JPG
    DSC00753.JPG
    50 KB · Wyświetleń: 27
Czesc!

Wczoraj pobilam rekord,jechalam na Osowa Gore ponad godzine :no::szok:...a dzisiaj zimno brrr,wieje...nie wiem jak Wy dziewczyny,te ktore poruszaja sie wozkami :tak:,bo dla mnie robienie zakupow bez wozka to masakra,dzisiaj jak wielblad wrocilam do domu :szok:...

Aga,swietny twoj DJ :-):-):-)..

Izunia,Madziara,Arabella,Kasiad hop hop;-) odzywac sie dziewczyny!!!
Soppana,skrobnuj co tam u Was!!!Jak tam po przeprowadzce,mieszkanko ogarniete,zadomowilas sie???

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka, dzieki za tak milusie zawołanie :)

Brak czasu na wszystko, wracma do domu i juz nic mi sie nie chce, czekam na niedziele!
Zimno mi nie dokucza bo w pracy upał i wiecznie okna otwieramy, chyba po 40 cos mi sie zmienia!
Zero pomysłów na prezenty a i brak czasu aby ich poszukać a to juz tylko tydzień............

Spotkałabym sie z Wami na kawce i ploteczkach :

Do góry