reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam sobotnio!

Moje dziecko własnie oznajmiło nam, że poprosi Gwiazdora o skrzypce :szok: mam nadzieje, że jej to szybko minie, hehehe.... Muszę ją zaprowadzić gdzieś aby zobaczyła, że to nie takie łatwe i nie jest to zabawka na chwilę!

Niestety nie mamy własnych skrzypiec bo tak to Agatka mogłaby jej pokazać co i jak. Ale w godzinach od 13-19 zawsze w szkole muzycznej ktoś gra na skrzypcach :)

Rozumiem. No cóż Vanessa Mae to już mistrzostwo. Żeby dojść do czegoś takiego to nie wystarczą same ćwiczenia, trzeba mieć talent. Ale na pewno warto dać dziecku instrument do ręki i pokazać jak trudno z niego wydobyć czysty dźwięk. :)
Ja polecam posłuchać jeszcze Andre Rieu. A to to mnie powala:
YouTube - Andre Rieu & Akim Camara - Dance Of The Fairies

Hej!

Ja dzisiaj ogarnelam totolanie chalupke,takze mam juz wysprzatane,firanki jeszcze wyprac i powiesic ale to na dniach juz zrobie,przed swietami tylko troszke przelece ze tak powiem z wierzchu ;-) i juz....w tygodniu zostaje mi kuchnia-robienie,pieczenie itp...prezenty powoli pakuje,rety ile tego i kurcze jeszcze dla wszystkich nie mam...a u nas taka tradycja ze kazdemu jakis drobiazg a dzieciom cos drozszego,a ze 30 osob jak nic...prezenty sie pod choinka nie mieszcza,mimo ze jest mega duza i galezie od spodu poobcinane...

Iza,to ci Martynka ma zyczonka od Gwiazdorka :szok:;-)...

Zglodnialam cos,chcialam nie jesc kolacji ale chyba nie dam rady ;-),hmm...i tak dobrze wygladam a trzeba dbac o forme przed swietami :tak:;-)...

Dobrej nocki....:-)

rewelacyjny chlopak !!

kasiulka - mnie pozadki czekaja :) jedynie gotowac nic nie musze bo to mamcia zrobi.

mysle jeszcze nad tym jak ozdobić stół ...

obejrzyjcie filmik. usiadlam na tylek jak to obejrzałam :)
[video=youtube;2890FeDSIWs]http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs[/video]

reklama
Hej,

witam poweekendowo !

Mnie rajstopy tez nie pomagają :no: Mam taki puchowy płaszcz do pół łydki i to jedynie mnie ochrania przed zamarznięciem :baffled:. Ale w stopy to mi wiecznie zimno.....Mam w planach zakup mega ciepłych sniegowców, bo już nie wiem co robić.

Iza no no no to się zapowiada wiele muzyki w domu....:tak:

Mój M. w sobotę "wylizał" łazienkę....z odsuwaniem pralki, zdejmowaniem uszczelek z kabiny włącznie. Ale mam teraz jak w nowej :-). Zawsze mnie obdarza takim "prezentem" ale tylko raz w roku na Świeta hihihihi.

W piatek mieliśmy Jasełka w przedszkolu. Potem spotkanie rodzinne przy ciastku i kawce.....było miło. W środę Wigilię mają dzieci z całego przedszkola. Będą dania postne i Gwiador......
Ja prezenty tez jeszcze kompletuję.....a miałam w planach załatwić to dawno, żeby teraz spokojnie na Świeta oczekiwać :-(.

A co do tej Ukrainki z Mam Talent, super sprawa - widziałam to juz jakiś czas temu. Moim zdaniem to jest talent na miarę tego programu. Bo przy całym szacunku i uznaniu dla tej dziewczynki co wygrała u nas jakoś śpiewacy mi nie odpowiadają w tego typu programie. Od tego są Idole, Szansy na Sukces i takie tam.......
No ale u nas jakoś ciekawych talentów brak i w finale było bardzo dużo wokalistów :baffled:.

Do góry