reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a ja dzisiaj caly dzien w domu, pogoda az sie wychodzc nie chce...ale wieczorem "wychodne" hehe ide ze znajomymi do "starej babci" ... przyda mi sie :)
chlopaki zostaja w domu sami ... ostni raz wyszlam sama jakies 3 miesiace temu ale to na 2-3 godz a teraz az 4 :D

reklama
Heloł,

Izka widzę, że Kasiulka zachwyca się fociami.......ja sprawdziłam maila i żadnego powiadomnienia automatycznego nie mam :no:.

AgnieszkaJ podziwiam za zapał do taki "robótek ręcznych". Fajne te serwetki i mikołajek też. Ciekawe czy ja bym potrafiła szyć.....ostatnio robiłam to w podstawówce na ZPT :-).

Kasiulka dobrze, że już zdrowie Ci wraca. Trzymaj się ciepło teraz:happy:.

Madzia pieska powiadasz :shocked2:......chyba dzieciaki wkońcu "wyprosiły". No ale ty masz już starsze to się zajmą zwierzakiem. Bo przecież to obowiązek dodatkowy.
Fran też ciągle marudzi o jakieś zwierzątko ale tłumaczę mu, że na razie jest za mały, bo trzeba być odpowiedzialnym za zwierza, a nie że mama będzie się nim opiekować. No ale on młody jeszcze ;-).
Mam jeszcze pytanie o album foto. Bo nie wiem czy mam już dostęp a jesli tak to nadal go wśród tematów bydgoskich nie widzę. Czy on gdzieś jest przeniesiony??

Pozdrawiam wieczornie.

nadin - no właśnie spacer dobry na poprawe humoru :) następnym razem wychodzisz !! ;)

madziarka - wiec tak :) w starej babci pelno ludzi wiec przenieśliśmy sie do medyka. bylo super !! 2 lata nie tanczylam wiec nadrobiłam z nawiazka hehe . kilka drinkow sie wypilo jak nigdy. jestem super zadowolona z wypadu. musze to częściej robic:)

JJ =- ja tez sie nie uczylam szyc. kiedys mnie napadło, kupilam maszynę poprzerabiałam co sie dalo i tak sie zaczela moja przygoda:)

Hej :-)

U nas ze zdrowiem juz calkiem niezle,tfu,tfu,tfu co by nie zapeszyc ;-)....
Weekedndzik spedzilismy na jezdzeniu po marketach:-),chcialam kupic prezenty,te co mi brakowaly i miec spokoj,ale niestety nic nie udalo mi sie nic zalatwic:wściekła/y:,szczegolnie jesli chodzi o dzieciaki,bo mialy specjalne zamowienia od gwiazdorka,ale jest tyle nawalone zabawek w tych marketach :szok: ze wrocilam bez niczego i z bolem glowy :-(...za to wczoraj siadlam do kompa :-) i na allegro zamowilam wszystko co chcialam :-) i do tego jeszcze wygralam pake z ciuszkami dla Wiktorci :tak:takze troche ja ubralam na zas :-) zakupy udane :tak:...jedyne z czym jeszcze mam problem to prezent dla malego,hmm ma juz tyle tych zabawek ze sama nie wiem co mu wybrac...

Aga,musialo byc fajnie,wiem cos o tym...szczegolnie jesli sie wychodzi po tak dlugim czasie :-)...

Lece wziac sie za obiadek...no to milego dzionka!
Muuuaaa :-)

reklama
Do góry