reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
skonczone :)

Załączniki

• DSC00662.jpg
    DSC00662.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 34
Agnieszka podziwiam!!

A ja się pochwalę - od wczoraj mamy pieska. Decyzja w końcu zapadła i wczoraj pojawił się u nas Beagel Jerry. Ma rok, ale dużo zachowań szczeniaka. Dzieciaki zachwycone :D

Hej laseczki!

U mnie juz ze zdrowiem lepiej.....troche oslabiona jestem i mam uderzenia ciepla...
ale jeszcze ze dwa dni i bede smigac jak wczesniej,ufff...

Woow Madziara masz pieska :-) suuuuper! U nas w domu pies zawsze i nie wyobrazam sobie jakby moglo go nie byc! Kocham psiaki :-).

Aga,serwetki rewelka :-)! hmm,tak sobie mysle ze ja to bym po pierwszej literce za okno wywalila,nie nadaje sie :no: zdecydowanie bardzo ciezko u mnie z cierpliwoscia!!!

Iza,dzieki,dostalam,zdjecia rewelacja:-) nadal zaluje ze mnie tam nie bylo :-(!

nadin , peemka - ok super :) ja sie obawiam tylko o mróz bo zapowiadają. pomyślcie gdzie by mozna pospacerować ? musza sie 3 wozki zmiescic hehe
może jeszcze jedna mamusie namówię na spacerek.

Madziarka - gratuluje psiaczka !! ja tez chciałam, ale na ta chwile nie mam sil :) pewnie jeszcze młody zawoła za are lat :)

kasiulka - super ze juz lepiej. po chorobie czlowiek oslabiony, ale szybko sie zregenerujesz:)
ja generalnie tez nie naleze do osob cierpliwych, ale od czasu do czasu takie rzeczy mnie wyciszaja:) a juz w gole okres przedswiateczny mnie tak nakreca:)

Iza,dzieki,dostalam,zdjecia rewelacja:-) nadal zaluje ze mnie tam nie bylo :-(!

Ciesze się, że się podobają :)

Madzia.... super.... domyślam się jaka radość w domu!

Dobrze, że jutro sobota....dzis siedziałam do 20 w pracy a teraz czas na drugą i kalendarze których sie troche uzbierało do zrobienia, ech....
Tak więc zmykam i udanego, zdrowego weekendosu życzę :)

Witam sobotnio:)

Bydgoszcz zasypana i pewnie wszystkie na sankach- moi chłopacy tez pojechali sobie kulig zrobić i ja tak sobie siedzę z moim brzusiem...pozdrawiam:)

reklama
Hej!

Moje byli dzisiaj bez sanek zrobic balwana,pozniej wrzuce foty jak nabiore checi ;-)...teraz pada deszcz :szok::no:...a ja siedze i kombinuje co by tu dzieciakom jeszcze z zabawek dobrac na gwiazdorka.....nooo powoli wracam do normalnego zycia,czas sie zebrac bo chyba troszke sie rozleniwilam ;-)...

Milego popoludnia!

Do góry