reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

GeHa pisze:
Dzień doberek ;D

Mel
Poszukaj w Anonsach. Tam są ogłoszonka o psiaczkach.
A co macie na śniadanie?

Dzisiaj na śniadanie szef kuchni zaserwował :

1. Lipną herbatkę
2. Ususzony chlebuś pod pomidorami wymieszanymi z pasztetuńciem drobiowym
3. Seruś wiejski a'la Piatnica
4. Kawulon zabielany la crema

Wybór niewielki ale szefowi dzisiaj fantazyji zabrakło z rańća ;)

reklama
Aleście nastukały :)

Mel - ja mam dwie kumpelki z jamnikami, ale one nie na sprzedaż są.... i maluchów też nie mają.... ale fajoskie są ;)

A ja poszłam z Grzeskiem na łyżwy .... ale odjazd ;D(dosłowny i w przenośni).. Nie jeździłam już ... będzie tak gdzieś.... 20 i parę latek :-[ Oczywiście kobietą upadłą również byłam.... ale frajda....

A Agusia wychodzą zębole tylne i dragiczne nocki mamy... Daję jej na noc ibufen i jest lepiej... ale bidulka jak ugryzła wczoraj jabłuszko, to za buźkę się zaraz złapała...

A gdzie się podziewa Wronka? Wakacjony zimowe? Czy może nie doczytalam ?

idę obiadek gotować

papa

mel to z anonsow z zeszlego tyg:
jamniczki miniaturowe, ktrotkowlose, odchowane, 2xszczepione, odrobaczone cena:250 tel:887104512
jamniczki, szczenieta, szczepione, czarnopodpalane 150zl500081810
jamnik, 10tyg,zaszczepiony, ksiazeczka zdrowia, 150zl 692619778
jamniki rude, krotkowlose 200zl 508243706
popatrz jeszcze w anonsach w internecie tam na pewno duzo wiecej ogloszen bedzie

Czesc dziewczynki :)

Ja tylko na chwilke sie przywitac wpadlam :) Cos ostatnio zaniedbuje forum - ale to dlatego ze Wiki chory jest - zapalenie oskrzeli. no i musze go skutecznie izolowac od Paulinki. No a Wiktorek ma dzis 4-te urodzinki - bidulek, dostaje zastrzyki w swoje urodziny. No ale na swoje zyczenie - bo zwracal antybiotyk doustny :(

Mel - a czemu chcesz jamnika akurat ??? ja wlasnie u nas na forum grudniowym pytalam lasek w sprawie pieskow, bo sie zastanawialam czy nie sprezentowac Wiktorkowi - ale najpredzej jak juz razem spowrotem zamieszkamy z mezem no i tak myslalam o przyszlej gwiazdce.. No ale jamniki podobno sa wredne - i nie bardzo do dzieci !! Tzn nawet nie podobno !!! Ja moge nawet napisac ze napewno !!! Jak ja mialam walsnie 4 latka to mnie ugryzl jamnik w dupcie - i to tak ze myslalam ze mi pol dupy wygryzl - a nic zupelnie mu nie zrobilam - poprostu bawilam sie na podworku z kolezankami !!! ale jamnikowi sie nie spodobalam. No ale w sumie to chyba wszystko zalezy od tego jak sie psa wytresuje, no nie ???
Zreszta ja tam sie na psach nie znam - nigdy nie mialam i troche sie boje - zwlaszcza duzych psow, jamnikow wlasnie i pekinczykow - nie wiem dlaczego tych ostatnich... moze dlatego ze maja nieprzyjemna minke..

Dobra, znikam, bo sie o psiurkach rozpisalam ;D To narazie :)

Cze

no i nikt mi nic na temat placów zabaw nie odpisał , ale jesteście   >:D

a poważnie upozorowałam porządek w domu i czekam na wizytę babciuni, papapaaaa

też się zastanawiałam gdzie podziewa się Pani Wronka, Wandy też nie widać

a właśnie - STO LAT DLA TWOJEGO WIKTORKA WANDA

p.s.
Wiktorcio wczoraj udawał że pije jak dorosły - włożył swój niekapek do dorosłego kubka i świrował że pija jak stary ! On mnie wciąż zaskakuje!

Mel napisała, że to dla mamy koleżanki 8) a nie dla niej ten jamnik.

Wanda

STO LAT DLA SYNECZKA WIKTORKA!! 4 -LATKA TO JUż POWAżNY WIEK ;) ;)
ballon4.gif
geb009.gif

no wlasnie moze taki piesek ze schroniska??? a swoja droga ja nie cierpie jamnikow i uwazam ze sa wredne..jeden mnie nawet ugryzl...nie spotkalam jeszcze milego jamnika:p

wanda_23 pisze:
Mel - a czemu chcesz jamnika akurat ??? ja wlasnie u nas na forum grudniowym pytalam lasek w sprawie pieskow, bo sie zastanawialam czy nie sprezentowac Wiktorkowi - ale najpredzej jak juz razem spowrotem zamieszkamy z mezem no i tak myslalam o przyszlej gwiazdce.. No ale jamniki podobno sa wredne - i nie bardzo do dzieci !! Tzn nawet nie podobno !!! Ja moge nawet napisac ze napewno !!! Jak ja mialam walsnie 4 latka to mnie ugryzl jamnik w dupcie - i to tak ze myslalam ze mi pol dupy wygryzl - a nic zupelnie mu nie zrobilam - poprostu bawilam sie na podworku z kolezankami !!! ale jamnikowi sie nie spodobalam. No ale w sumie to chyba wszystko zalezy od tego jak sie psa wytresuje, no nie ???

Wanda dla Ciebie chyba trzeba wszystko pisac 2 razy ::)
DLATEGO :
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,5692.990.html

nalatya dziekuję - juz jej to podesłałam i o anonsach tez wspomniałam
ja tez nie za bardzo lubie jamniki
w ogóle nie lubie małych psów

reklama
ja nie przeadam za psami ogolnie..albo dokladnie moze nie to ze nie lubie..ale lubie tylko nie u sibie w domu:)

Do góry