reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Kochane Foremki...
Dziekuje Wam za dobre rady i zyczenia zdrówka dla Samcia!
Pani doktor zalecila Varmidern, kapiel w nadmanganianie i multisanostol. Rozwineliśmy arsenał farmaceutyczny i Samuel
wykąpany, wysmarowany i zwitaminizowany wlasnie zasnąl ;D
Pozdrawiam Was serdecznie! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dziekuje Wam za dobre rady i zyczenia zdrówka dla Samcia!
Pani doktor zalecila Varmidern, kapiel w nadmanganianie i multisanostol. Rozwineliśmy arsenał farmaceutyczny i Samuel
wykąpany, wysmarowany i zwitaminizowany wlasnie zasnąl ;D
Pozdrawiam Was serdecznie! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kariwiw
Fanka BB :)
Wszystkie dzieci Foremek widać umówiły się w kinie na wspólne ząbkowanie
Kochane - ja nie mieszkam w mieście, ale bardzo tu u nas pragniemy zbudować dla dzieci porządny, drewniany plac zabaw, wiecie bale, łańcuchy itp mamy tylko straszydło przt przedszkolu, chyba z lat 70 nie ma tam nic ciekawego. Dlatego proszę Was jeśli gdzieś na waszych osiedlach są takie fajne place prześlijcie fotke, a jakby był tam jakiś namiar na firmę która to budowała, tym lepiej, no i w ogóle się wypowiedzcie na ten temat. Dzięki w imieniu swoim i tutejszych dzieciaków.
Idę spocząć, już nie mogę, sernik się studzi...
Kochane - ja nie mieszkam w mieście, ale bardzo tu u nas pragniemy zbudować dla dzieci porządny, drewniany plac zabaw, wiecie bale, łańcuchy itp mamy tylko straszydło przt przedszkolu, chyba z lat 70 nie ma tam nic ciekawego. Dlatego proszę Was jeśli gdzieś na waszych osiedlach są takie fajne place prześlijcie fotke, a jakby był tam jakiś namiar na firmę która to budowała, tym lepiej, no i w ogóle się wypowiedzcie na ten temat. Dzięki w imieniu swoim i tutejszych dzieciaków.
Idę spocząć, już nie mogę, sernik się studzi...
M
Melanie
Gość
Pati26 pisze:Meluś............
Ja za Tobą drugi dzien juz beczę, a Ty nic
monż wpadł na zajebisty pomysł i rozłączył nam neta
siedziałam w kącie i ryczałam - ale to nic nie dało
dopiero przed momentem podłączył nas spowrotem
ps. zrobił to dla żartu ku..wa śmieszne to było
M
Melanie
Gość
Dzień dobry !
A u nas śniadanko robi mąż ;D
ja umyłam głowe i siedze z odżywką
TO CO? NIE WIECIE KTO MA NA SPRZEDAŻ JAMNICZKI ??
A u nas śniadanko robi mąż ;D
ja umyłam głowe i siedze z odżywką
TO CO? NIE WIECIE KTO MA NA SPRZEDAŻ JAMNICZKI ??
natalya
Fan(ka)
ja nie znam nikogo kto ma jamniki ale moze warto w anonsach poczytac?? tam duzo takich ogloszen...
my dzisiaj mielismy spokojna noc, z tym ze polozylam sie troche za puzno..kurcze jutro egzamin a ja nic kompletnie nie pamietam, czuje sie jakbym nie potrzebnie sie uczyla dzisiaj ide z malym do lekarza ciekawe ile terz wazy i ile urosl...
caly pokoj smirdzi ...kupa, zdjelam malemu pieluche zeby pupa po nocy sie wywietrzyla, polozylam go do lozeczka, za doslownie minutke przychodze..a tu wszystko w kupie, dobrze ze scian nie poprudzil, ledwo go domylam ;D
my dzisiaj mielismy spokojna noc, z tym ze polozylam sie troche za puzno..kurcze jutro egzamin a ja nic kompletnie nie pamietam, czuje sie jakbym nie potrzebnie sie uczyla dzisiaj ide z malym do lekarza ciekawe ile terz wazy i ile urosl...
caly pokoj smirdzi ...kupa, zdjelam malemu pieluche zeby pupa po nocy sie wywietrzyla, polozylam go do lozeczka, za doslownie minutke przychodze..a tu wszystko w kupie, dobrze ze scian nie poprudzil, ledwo go domylam ;D
reklama
Dzień doberek ;D
Mel
Poszukaj w Anonsach. Tam są ogłoszonka o psiaczkach.
A co macie na śniadanie?
Pati
A ten Varnmidern to też taka biała maź ? Jak Samuel ma dużo bąbli to możesz go kąpać nawet 2 razy dziennie w tym fioletowym, szybciej się pozasuszają. Dużo drówka dla niego i cierpliwości, żeby się nie drapał
Mel
Poszukaj w Anonsach. Tam są ogłoszonka o psiaczkach.
A co macie na śniadanie?
Pati
A ten Varnmidern to też taka biała maź ? Jak Samuel ma dużo bąbli to możesz go kąpać nawet 2 razy dziennie w tym fioletowym, szybciej się pozasuszają. Dużo drówka dla niego i cierpliwości, żeby się nie drapał