reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej Melanie!
Zazwyczaj bywam z Natalią mam taki błękitno beżowy wózek. Dzisiaj nie byłam, ale wybieram się za tydzień (choć grają jakąś komedię z Carreyem i nie bardzo mi to podchodzi). Pozdrawiam

reklama
Kochane Foremki...
Dziekuje Wam za dobre rady i zyczenia zdrówka dla Samcia!
Pani doktor zalecila Varmidern, kapiel w nadmanganianie i multisanostol. Rozwineliśmy arsenał farmaceutyczny i Samuel
wykąpany, wysmarowany i zwitaminizowany wlasnie zasnąl ;) ;D

Pozdrawiam Was serdecznie! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Meluś............
Ja za Tobą drugi dzien juz beczę, a Ty nic
53ze.gif

my na zabki calgel i chyba cos pomagal ale znajoma polecila dentinox podobno rewelacja...ale ja tam nie odczuwam roznicy:)

Wszystkie dzieci Foremek widać umówiły się w kinie na wspólne ząbkowanie :)

Kochane - ja nie mieszkam w mieście, ale bardzo tu u nas pragniemy zbudować dla dzieci porządny, drewniany plac zabaw, wiecie bale, łańcuchy itp mamy tylko straszydło przt przedszkolu, chyba z lat 70 nie ma tam nic ciekawego. Dlatego proszę Was jeśli gdzieś na waszych osiedlach są takie fajne place prześlijcie fotke, a jakby był tam jakiś namiar na firmę która to budowała, tym lepiej, no i w ogóle się wypowiedzcie na ten temat. Dzięki w imieniu swoim i tutejszych dzieciaków.

Idę spocząć, już nie mogę, sernik się studzi...

Pati26 pisze:
Meluś............
Ja za Tobą drugi dzien juz beczę, a Ty nic
53ze.gif

monż :D wpadł na zajebisty pomysł i rozłączył nam neta :p
siedziałam w kącie i ryczałam - ale to nic nie dało
dopiero przed momentem podłączył nas spowrotem
ps. zrobił to dla żartu :p ku..wa śmieszne to było :p

No to jestem dzisiaj pierwsza!!!

Dzien Dobry Mamusie!!!

Idę zaparzyc kawke i zrobic chłopakom śniadanko.............

Milego dzionka :-* :-* :-*

Dzień dobry !

A u nas śniadanko robi mąż ;D

ja umyłam głowe i siedze z odżywką

TO CO? NIE WIECIE KTO MA NA SPRZEDAŻ JAMNICZKI ??

ja nie znam nikogo kto ma jamniki ale moze warto w anonsach poczytac?? tam duzo takich ogloszen...
my dzisiaj mielismy spokojna noc, z tym ze polozylam sie troche za puzno..kurcze jutro egzamin a ja nic kompletnie nie pamietam, czuje sie jakbym nie potrzebnie sie uczyla:( dzisiaj ide z malym do lekarza ciekawe ile terz wazy i ile urosl...
caly pokoj smirdzi ...kupa, zdjelam malemu pieluche zeby pupa po nocy sie wywietrzyla, polozylam go do lozeczka, za doslownie minutke przychodze..a tu wszystko w kupie, dobrze ze scian nie poprudzil, ledwo go domylam ;D

reklama
Dzień doberek ;D

Mel
Poszukaj w Anonsach. Tam są ogłoszonka o psiaczkach.
A co macie na śniadanie?

Pati

A ten Varnmidern to też taka biała maź ? Jak Samuel ma dużo bąbli to możesz go kąpać nawet 2 razy dziennie w tym fioletowym, szybciej się pozasuszają. Dużo drówka dla niego i cierpliwości, żeby się nie drapał ;)

Do góry