reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Iza - nieplacilabym nic gdybym po rozprawie sadawej zlozyla jakas deklaracje w Urzedzie skarbowym o czym nie mialam pojecia.

peemka - czemu az tam do żlobka??

nadinn - Witaj !! spacer w 3 a raczej w 6 - SUPER !! Faktycznie musi sie tylko ocieplić.

ciesze sie że jest wiecej mam takich malutkich babelkow :D:D

Hej,

jak tam mamusie pracująco-dojeżdzające dziś :szok: Ja już w pracy ale jechałam 50 minut :angry: - normalnie 20.
A sypie dalej i ma posypać do 17.....niby mniej intensywnie ale zawsze. Za to dzieci będą szczęśliwe :rofl2:.

Co do żłobków - Franek chodził do żłobka na Błoniu (chyba ul. Kasprzaka?). Miałam opory ale suma sumarum byłam bardzo zadowolona potem. Z tym, że on poszedł jako 2 latek do grupy starszaków już. Na temat maluchów w żłobku nie mam zdania ale panie były bardzo miłe i troskliwe więc tam chyba też.

Witam sniegowo ;-)!

Nadinn Witaj :-)!

Tak wieje od wschodu ze mi balkon zasypalo :szok: a w pokojach roznica temperatury kolosalna,na zachodzie ciepelko a na wschodzie jakby okna byly pootwierane :szok:,jak pootwieram dzrzwi to normalnie przeciagi :no:...

Po 8mej bylam po chlebek i chyba juz nie zamierzam wiecej wychodzic :szok:!

Mlodemu w koncu ruszyly sie zeby od 4 mcy i wychodza dolne dwojki,to tlumaczy jego marudzace nocki bo ostatnio takie owe sie zdarzaly!

Pozdrowionka :-)

Witam,
ale żeby mi balkon zasypało po kolana to już przesada! M teczką odśnieżał parking co by do pracy dotrzeć. Chyba jakiś pług do wózka przymocuję i będę w czynie społecznym odśnieżać:-D

AgnieszkaJ tam się zapisaliśmy do żłobka, bo pracuję w centrum i będę miała po drodze.

Ostatnia edycja:
ale nas zasypało- a już myślałam , ze cała Polska jak zwykle pod śniegiem a u nas nie ma...a tu rano - szok:szok:

śnieg zawiało pod same parapety :-)
parking - nie do wyjechania - właśnie ktoś biega z szuflą, ale znając życie tylko auto jeszcze bardziej zabarykadują i dopóki mąż nie wróci będę uziemiona...a chciałam dziś na zakupy dla dzidzi się wybrać:-(

pozdrówka dla wszystkich - witaj Nadio ( moje ulubione imię ;-))

dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie ;-)
ja też wczoraj mówiłam do małża, że taka to śnieżyca miała być i guzik! a tutaj proszę...okna to prawie do połowy nam zasypało tak zawiewało!!! sanek dla młodego jeszcze nie zdążyłam zakupić więc chyba dziś nie wyjdziemy, bo wózkiem gdzieś się przebić to będzie masakra...;-( ale do bani siedzieć cały dzień w domu...już nie pamiętam kiedy tak zalegałam...

U nas okna zasypane prawie do połowy :) A Ewka nie dojechała do szkoły bo rano tramwaje u nas nie jeździły, a stwierdziła, ze na piechotę przez zaspy iść nie będzie. Agatka pewnie żałowała, ze ma tak blisko :D

ja jestem wrogiem żłobków. balabym sie oddawac takie male dziecko, bo nawet nie powie jak bylo. w dodatku widze ile sama poswiecam mu czasu to co dopiero w zlobku jak jedna kobieta ma z 10 dzieci lub wiecej.

peemka - dołacze sie z tym pługiem :D

nadin - ja dzisiaj bylam rano w banku a tak siedze z mlodym w domu !! pierwszy raz od narodzin caly dzien siedzi w domu. moze jak tatus wroci z pracy to pojedziemy do rodzicow na kawke:D

Madzia - postaram sie wkleic jak to u nas wyglada:D

reklama
widok z okna :)

Załączniki

• P021210_08.46_[01].jpg
    P021210_08.46_[01].jpg
    15 KB · Wyświetleń: 26
  • P021210_08.46_[03].jpg
    P021210_08.46_[03].jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 29
  • P021210_08.46.jpg
    P021210_08.46.jpg