reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Oj zimno się zrobiło.
Ja dzisiaj z dzieciakami u lekarza byłam, ale na szczęście to tylko mocne przeziębienie. Osłuchowo czysto więc żadnych silniejszych leków nie potrzeba, chociaż małemu muszę utrzymać Furagin i potem kontrolnie zrobić badanie moczu.

reklama
peemka - no to fakt przywaliło ostro !!
zimówki do jumpera proszę:D hehe

Madziara - zdrówka dla wszystkich !!

Musze sie wam pożalić :/

adaś wył cala noc, spalam cale 2 godziny .... masakra
w dodatku po południu dostał gorączki
te zeby mecza go juz z 2 miesiące, ale poza dziurka w dziąśle i małymi krwawieniami z niej CISZA

w dodatku skarbówka mnie ukochała ... 2500zl muszę zapłacić na wczoraj!! zablokowali mi konta i środki na nich ... wiec niby skad mam im wypłacić takie pieniądze ... jak nie dam im gotówki to zwolnią środki z kont dopiero jak uzbieram ok 8000zl bo nie mogą zabrać mi więcej jak 40% dochodów !!
wpłaciłam im dzisiaj 1000zł jutro jeszcze 700 to wszystko co mam:/ skąd mam jeszcze wytrzasnąć 800 i to przed świętami !! prosiłam żeby pobrali mi z konta te 800zl to nie bo przepisy -

Witam w tą mroźną noc :)

Aga jejku za co tyle kasy od Ciebie chcą...szok!

Ja czekma na wypłate ;), dzis obleciałam kilka sklepów z butami i nic na mnie nie chyba jeszcze nie wyprodukowali, hehhehe.... mąz w tym czasie balował u córci na Andrzejkach i wrócili zadowoleni.

Ja pikole mróż jak cholera i śnieg.......:szok:.............buuuu jak ja nie nawidzę odśnieżania i zimy...........A ponoć dziś w nocy i w czwartek jeszcze lepiej przywali.....masakra. Mam cichą nadzieję, że to będzie jednorazowy atak zimy tej zimy :no:

Iza.....ja mam to samo....zawsze jak chce sobie buty kupić to szukam szukam i ciągle coś mi nie pasuje......Najbardziej wkurzam się, że fajne np. kozaki są na wysokich obcasach :eek:.....przecież nie każdy chce chodzić na 9 cm.......5 cm by wystarczyło w zupełności wrrrrr.

Hej :-)

ja pikole ale zimno :szok:,wrocilam wlasnie z rynku,buuu...a Wiktorcia miala radoche ze tyle sniegu napadalo ;-) malego nie bralam z nami zostawilam go z babcia bo mam problem z nim bo sciaga mi rekawiczki i nawet wystarczy maly spacer 10 min to ma juz rece sztywne :wściekła/y:,nie mam pomyslu juz co robic.

Madziara,dobrze ze osluchowo czysto! Mega zdrowka zycze!

Wybieram sie dzisiaj do Tesco za zakupy bo w sobote mamy roczek a kupilam juz zabawke i troche ciuszkow ale tak sobie wlasnie wczoraj pomyslalm ze ta moja chrzesniaczka to sie nie bawi zabawkami,nie tyle ona sie nie bawi co jej nie daja do zabawy ;-),wiec szkoda,no i stwierdzilam ze ta zabawke dam malemu na mikolaja a tamtej malej dokupie jeszcze ciuszkow i juz! A w niedziele ma uroszinki drugiej chrzesniaczki,co prawda 7 ale to juz nie problem z kupieniem dla takiej
prezentu,chociaz nie do konca ;-):tak:...

Mam smaka na kawusie bo dawno nie pilam...

Witam,
normalnie uziemiona jestem przez tą zimę...gdyby tylko ten śnieg spadł to co innego, ale ta temperatura...strach z małym wychodzić. Zawsze o tej porze jesteśmy na spacerze, a Antonio ma swoją dłuższą drzemkę, więc czeka mnie dziś ciężka przeprawa z nim. I tak już wiśi na mnie jak koala. No ale zaległości w praniu i prasowaniu nadrobię :/

AgnieszkaJ, no to Cię skarbówka dopadła, nie zazdroszczę...
JJ, FotoIza, też mam duży problem ze znalezieniem takich butów, które w 100% spełnią moje oczekiwania, a poza tym po ciąży i gust mi się zmienił i stopa, więc te które mam leżą w kącie i czekają na lepsze czasy :)
kaaasiulka też planuję się do tesco po zabawki wybrać, bo w tym roku wyjątkowy wybór wszystkiego mają.

Muszę malego pozabawiać, bo wykazuje właśnie oznaki nudy rzucając smoczkiem i wszystkimi grzechotkami, które ma w pobliżu :)

Trzymajcie się ciepło :)

Kasiulka.....przyklej mu na super glu te rękawiczki heheheeh :-D:-D:-D...to by się zdziwił dopiero.

AgnieszkaJ.......niestety 2 latka czy 20 latek od spadków Państwo pobiera daninę :cool2:. Dopiero od kilku lat jest zwolniona z podatku I grupa podatkowa.

peemka no co ty......rano było -10 ale teraz przed chwilą w aucie było -2. Na mały spacerek i zakupy to możesz śmiało z małym wychodzić. Dopiero przy -10 się ogranicza takim maluchom. Mój Fran jak miał 4 miechy to przywaliło w styczniu -10 w dzień. Piękne słońce było więc choć krótki spacer zaliczaliśmy.....krótki bo on sobie słodko spał w ciepełku a ja matka-zmarźlak byłam sztywna :-D:-D:-D. Normalnie 2 pary rekawic nosiłam, bo mi ręce grabiały jak wózek pchałam :-D:-D:-D.

JJ Zimna to ja się nie boję, ale nasłuchałam się prognoz pogody o arktycznych mrozach, zamiast sobie porządny termometr kupić i teraz żałuję. W związku z tym, że założyłam iż dziś nigdzie nie wychodzę M zabrał mój samochód, na pokładzie którego znajdowały się koła do wózka :/ No ale wietrzę często mieszkanie, więc jakaś namiastka spaceru jest.

reklama
peemka - niby max do -5 sie z dziecmi wychodzi a tu zapowiadaja -15 .... ehhh ....
moj marudzi i znow dzis goraczka, do tego nie chce jesc... doszedl kaszelek !! jutro zadzwonie do przychodni czy podjada go obejrzec.

JJ - mialam 2 latka to byl 88rok ... spadek po dziadku !! w sumie bym nie placila o ile po rozprawie sadowej ktora odbyla sie w 2007 roku zglosilibysmy sie do skarbowki i wypelnili jakis kwitek. nie zrobilismy tego (nie wiedzielismy) i teraz tak dowalili ... jutro ide splacic calosc i po problemie !! ale przed swietami boli taka kwota...

nie wiecie moze czy ktos nie szuka domku na działce takiego całorocznego ?? bujam sie z nia od roku i juz wszedzie szukam kupców:)

Do góry