reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Wiecie ja myślę o takim kameralnym spotkanku przy ciasteczku i kawce :) W sumie jak sprzedam gdzieś rodzinkę to mogę Was zaprosić do siebie. Jakoś się pomieścimy.

Czesc dziewczyny:) Dołączam do Waszego grona ( oczywiscie jezeli mnie przyjmiecie) i strasznie sie ciesze, ze bede mogla z Wami dzielic sie radosciami i smutkami nastęnych dni. Mama zostaną w maju 2011 wiec jeszcze mam troszke czasu. Buziaki:)

Witaj Katrinka, pewnie że Cię przyjmiemy, pisz duzo i często, daj znać gdzie mieszkas? :) Moja corcia tez majówka to dobry miesiąc dla dzieci, bo od razu mozna na spacerki chodzić a do zimy już podrosna na tyle że nie potrzeba wózka głebokiego, hehhe.... tak było u nas!

I mamy niedziele.... obiecywali ciepło a jest co widac za oknem, ale nic jedziemy do Lubostronia dziki podkarmić a potem na wieś sie dotlenić!
Udnaego dnia!

Witam nową przyszłą mamuskę :tak:

My wczoraj zaliczylismy Wyspę Młyńską. Były tam przez weekend kramiki z jedzeniem regionalnym.....taki mikro festiwal smaku z Gruczna ;-). Pieknieje nam ta Wyspa, że hoho. Buduje sie tam fajny plac zabaw ale nie wiem czy w tym sezonie jeszcze ruszy...jakoś im się nie spieszy z robotą tam - za to wszystko w okół idzie pełna parą: chodniczki, trawa, zagosopdarowanie mariny......

Widzę, że spotkanie jakieś planujecie? Może bym w końcu Was poznała osobiście....:tak: Tylko napiszcie, gdzie, kiedy i czy z dziećmi.....Jakby co to 02.10-03.10 nie mogę, bo Franowi urodziny wyprawiam :rofl2:.

Aaaaa zapisałam Franka na zajęcia plastyczne w 2 miejsca ale coś mi nie oddzwaniają ani z jednego ani z drugiego......wrrr. W pałacu są ale od 6 lat grupy. Może by mi go przyjeli ale dojazd np. na 17-18 do Pałacu ode mnie to masakra bo korki przy Tesco, przy Browarze.....dlatego cieszyłam się, że blisko w Modraczku coś znalazłam......ale na razie cisza.....:baffled:

Witajcie:-)

Na poczatek zdrówka dla chorowitków. U mnie tez juz Weronika migdały powiększone i skarzy się na uszko. Dzisiaj niby lepeij ale zobaczymy. Póki co dostaje eurespal i krople do uszka.

Mam nadzieje,że jej szybko przejdzie, bo zaczęła niedawno kurs nauki płyania, i kurs tańca w szokole tanca w fordonie, no i nie chcialabymżeby sie rozłożyla..hhhmm

Było cos o makijażu, no ja niestety dolączam do Agnes, bez maikjażu czuje się naga, ale to pewnie dlatego,ze mam dosc niska samoocene no cera niestety z problemami, takze u mnie musi cos na ryjku byc...

Madziara....no niestety u mnie nikt akordeonu nie posiada.

Katarinka....witaj:-)

JJ, no sie rozpisalas ostatnio...hehehe

Czesc :-)

Ale dzisiaj zimno,brrrr,przeprosilam moje adisady i niestesty dusze sie :szok:,uwielbiam miec gole stopki i paluszki na wierzchu,jak ja to wytrzymam :no:...no i sie chwale a raczej zale ze moje dzieci zasmarkane od wczoraj!Zaczyna sie :angry:...jutro z Wiki na szczepienie z rana,znowu Pani bedzie mi marudzic ze dziecko na zadnym bilansie nie bylo :sorry2:...mnie glowa szumi,ktory to juz dzien,nie pamietam :szok:....popoludniu kawka u psiapsoly,dzieciaczki sie beda bawily ;-) a my ploteczki :-)...A u nas nadal nie grzeja !

Madziara,dobry pomysl ;-)...my tez bez dzieci???Jak kameralnie to kameralnie :-D;-)...tylko co ja z moimi zrobie,hmmm...na razie jestem uziemiona przez jeszcze dwa tygodnie bo tesciowka w sanatorium siedzi...sie opala,nad morzem :-D...

Witaj Katarinka :-)...pisz co tam u Ciebie! Jak sie czujesz? Gdzie mieszkasz?...

Zdrówka dla Wszystkich, sezon chorowania można powiedzieć, że został otwarty!!!

Gołe paluski, brrr.... juz nie pamiętam kiedy tak chodziłam!

Co ze spotkaniem? Aktywne mamuśki chyba o nas zapomniały, więc myslcie intensywnie gdzie możemy się zlecieć, same?

Może ktos ma ochotę na Famili Park z dzieckiem? Też mogę tam pojechać :)

reklama
Ja jestem chetna na Famili Park :-) Wiktorcia uwielbia tam jezdzic...tylko ja w weekendy,sobota popoludniu albo niedziela caly dzionek ;-),bo wtedy moge malego zostawic z M!

Do góry