reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No proszę to mamy dwóch solenizantów..Moze jeszcze ktoś dołączy??Sto lat dla Nikodema;)

Sto lat dla solenizantów !!

u nas koszmar, wczoraj Igor był na dobrej drodze do zdrowia a dziś po południu gorączka i wymioty. Zaraził się chyba gardziołkiem od Patrycji i też skończyło się antybiotykiem ;((( brak mi słów

reklama
Sto lat dla imieninowców !!!!

Zdrówka dla chorych.......Najgorsze jest właśnie to jak jedno dziecko łapie od drugiego w domu.....:baffled:

Ja po gardle, katarze, który jeszcze trwa - zaczynam kaszleć....także cały wachlarz wirusowej infekcji:angry: Fran trochę smarczy i z rana pokaszle......ciekawe, w którym kierunku to pójdzie....

Dzień wczoraj radosny, gdyz wyniki moczu z laboratorium w normie. Tylko leukocyty pojedyncze w polu widzenia czyli standard i żadnego białka ani krwinek czerwonych. Pysk mi się radował od ucha do ucha :-D.
Słonko po południu świeciło więc skoczyliśmy na kasztany.....dziś cały wór "idzie" do przedszkola.

Pozdrawiam

Spoznione zyczonka dla imieninowców :-):-):-)

Sali,noooo od kilku dni maly sie nie budzi,spi od 19stej i dopiero o 4,5 nad ranem wtedy wypije butle i jeszcze z godzinke,dwie drzemie...a piersia nie karmie.

JJ,dobrze,ze wyniczki ok...oby sie infekacje za bardzo nie rozwinely!

Pogoda piekna,o rety!Dobrze,ze zrobilam wszystkie zakupy do poludnia a teraz kiblowanie w domu :wściekła/y:...aaa mam trzecie dziecko w domu,moj M sie przeziebil,katarek,gardelko,bidulek ;-) a jak chlop chory to :no:...a dzieci,odpukać jakos sie trzymaja no i ja tez ;-):-)....

Pozdrowionka!

Spóźnione życzonka dla solenizantów!!!!!!!!!!!!!!

Pogoda do ..... nie powiem czego, a my dziś na plastyczne do MDKu jedziemy, jutro dla odmiany laryngolog w szpitalu dziecięcym, dlatego dzis i jutro M w domku aby nic nie złapała.

Wstawiłam kilka fotek na bloga, poznajecie kto tam?
Izabela Sasinowska Foto Blog

hej,
moje dzieci też zasmarkane obydwoje:zawstydzona/y: ale mam jęki w domu, najgorzej marudzi Ignaś (jak to chłop) Misia swoją pierwszą chorobę znosi dzielnie, łyka wszystkie syropki, nawet vit c jej smakuje:confused:
zdrówka dla wszystkich chorujących
p.s. mam nadzieję jeszcze na piękną jesień:tak:

A u mnie wczoraj zaczęli grzać.....wreszcie. Od razu tak milej się zrobiło w domciu.

Fordoniaki mają juz ciepło od zeszłego tygodnia......a u nas tyle się ociągali ;).

reklama
Fordoniaki mają juz ciepło od zeszłego tygodnia...

Niby maja ale sprzedali nam z cieplem suche powietrze i katar.... niby od razu skręciłam grzejniki na zero to obie z Martyną juz katarkujemy, co racja to racja czuć to ciepło nawet jak grzejniki pozakrecane i gorzej się śpi - to pisała "ja" zmarźlak numer 1 :) Chyba się starzeje!
Niech dzis nie pada!!!!!!!!!!

Zmienilam moje dziwaczne kolorowo jasne włosy na jednolity orzechowy brąz, jak wstałam to sie załamałam, blada jakas jestem, nie podoba mi sie, źle wygladam i bym wolała odrosty balejażowe niż ten kolor.....
Usp.....przepraszam, włączyło mi się straszne marudzenie!

Do góry