reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

zobaczysz- teraz będzie się wlec troszkę, ale po porodzie zleci niewiedzieć kiedy :)))
mi sie wierzyć nie chce, że mała już ponad 3 m-ce z nami:)))

reklama
Zazdroszczę Ci, że masz już to czekanie za sobą i maleńka jest po drugiej stronie brzucha:) Majówki już się powoli zaczynają rozpakowywać, ale ja jeszcze muszę trochę poczekać na swoją kolej:) Mam tylko nadzieję, że się nie wykończę od tego czekania zanim młody zechce wyjść:)

Viki urodziła się w pierwszy dzien 37 tygodnia - tak więc wszystko moze sie zdarzyć - i jescze sie okaze ze załapiesz sie na weekend majowy;) - oczywiście życzę ci żeby dzidzia siedziała w brzuszku w sam raz:)))

Madzik - nawet nie masz pojęcia jak ja Ci zazdroszczę... Wszystko przed Tobą. Z rozrzewnieniem wspominam te pierwsze chwile z małą.
Teraz to już panna jak się patrzy, ma 3,5 miesiąca. Gada jak stara, zęby się szykują do wyjścia, śpi coraz mniej i wciąż trzeba jej poświęcać swoją uwagę :tak:

Czekają Cię najpiękniejsze chwile w życiu!

Ale to zleciało :-)

vikiigus - jak najbardziej tak! Dość mam samodzielnych wędrówek :tak:
Tylko jak się umówimy?

ja ostatnio często podjeżdżam pospacerowac na wyspe młyńską - albo do myslecinka- moze tam sie spotkamy - a jak nie pasuje to daj znac gdzie ;)

No w Myślęcinku jeszcze z małą nie byłam, a planuję. Ostatnio muszę dzielić się z moim M autem więc mam je do dyspozycji tylko w weekend. Na ten weekend mam jednak plany :dry: więc najwyżej za tydzień? Nie wyobrażam sobie cisnąć się tramwajem taki kawał.
A z jakiej dzielnicy jesteś? Bo ewentualnie gdzieś na mieście można pochodzić. Ja codziennie obspacerowywuje Kapy, Glinki i Wyżyny i trochę mi się to już nudzi ;-)

No w Myślęcinku jeszcze z małą nie byłam, a planuję. Ostatnio muszę dzielić się z moim M autem więc mam je do dyspozycji tylko w weekend. Na ten weekend mam jednak plany :dry: więc najwyżej za tydzień? Nie wyobrażam sobie cisnąć się tramwajem taki kawał.
A z jakiej dzielnicy jesteś? Bo ewentualnie gdzieś na mieście można pochodzić. Ja codziennie obspacerowywuje Kapy, Glinki i Wyżyny i trochę mi się to już nudzi ;-)

z błonia:) - chyba że wyspa młyńska , co?

reklama
Kurczę, pogoda ma się popsuć. Ciekawe na jak długo?
W sumie nigdy nie spacerowałam po Wyspie młyńskiej, możemy tam się umówić, poczekajmy tylko na rozwój pogody, bo nie chcę spacerować w deszczu :)

Może jakoś na przyszły tydzień się umówmy?

Do góry