reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

My z małym wychodzimy zazwyczaj krótko po karmieniu, więc spokojnie na 1,5h możemy iść bez zapasów, bo mały jada tak co 3 godzinki ;)
Agnieszka żałuję, że nie mogłam wczoraj do was dołączyć, bo pogoda naprawdę piękna, ale miałam kilka spraw do załatwienia.

reklama
Witajcie :)
AgnieszkaJ formalności mamy już załatwione i pod koniec marca czeka nas przeprowadzka :) nie możemy się już doczekać :) mam nadzieję, że w kwietniu może dołączę z brzuszkiem do Waszych wózków :)
anke-spe ja też byłam na 10 na warsztatach :) siedziałam na krześle pod ścianą, po lewej stronie obok dziewczyny z trochę większym brzuszkiem niż mój :) Który to Twój synek?? Pamiętam takiego grzecznego w żółtych śpioszkach, a przypomniało mi się to chyba pierwszy model był :)

Dziewczyny a Wy jak chodzicie na dłuższe spacerki to zabieracie ze sobą jakieś jedzonka dla maleństw?

ja zabieram swoje cyce :-):-D;-)

ale nie zadarzylo sie jeszce bym musiala ich uzyc - na spacer max godz - ale rzadko bo wieje jeszcze i mrozi a ja za zimnem nie przepadam ...ja robie jak anka-spe - wychodzę po karmieniu - malutka spi caly spacer a czesto jescze po powrocie w domku...nawet jak bylam na kawusi wytrzymala bez jedonka - do 3 h w dzien wytrzymuje ...w nocy coraz czesciej nawet 4 i wiecej ...samantaa - z jakiej dzielnicy jestes - bo nasze dzieci w podobnym wieku :)

dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ja narazie nie biorę nic do jedzonka dla małej, wychodzę tak jak wy po karmieiu ale ostatnio mała zaczęla mi płakać bo głodna się zrobiła - stąd moje pytanie.
Vikiigus zazdroszczę że mała tyle wytrzymuje bo mój głodomorek najlepiej w ogole by od cycka nie ochodził :-), chyba że śpi , w nocy prześpi 3-4 godziny.
ja jestem z fordonu ale mam mamę na szwederku wiec jak zrobi się cieplej częściej będziemy tam, moze się kiedyś na spacerek na stawy wybierzemy :-) (dziś akurat tam byłam ,miejsce rewelacjne na wózkowe spacerki)

samanta - ja prawie od poczatku na butelce :) wychodząc na spacer po karmieniu, zabieralam zawsze butle z gorąca woda i odmierzona porcja mleka, jak mi zglodnial po 2 godz, woda zdazyla przestygnąć do odpowiedniej temp. i karmiłam, z tym ze ja rodziłam na lato wiec i spacery dlugasne robilam :)

Katarzynka - czeeeeeeeeeeeeeeeeekamy :)

Mój Szymek to właśnie ten w żółtym pajacyku, w galerii ma piękne zdjęcie ze smokiem w buzi, a ja miałam czerwony sweterek ;)

no wlasnie dzjecia z akademii- powiem szczerze - nie poznalam swojej Viki :baffled: ...jak dla mnie zdjecia takie nijakie :))) - uwielbiam ogladac fajnie zrobione zdjecia dzieci bo buśka sama sie smieje - myslslam ze beda lepsze...pewnie nasza forumowa Iza zrobilaby lepsze :p

reklama
Ja mieszkam nad Wisłą, na os. niepodległości:) Jeśli chodzi o spacer, to bardzo chętnie, ale w najbliższym czasie niestety nie dam rady, bo się rozchorowałam, jestem na antybiotyku i nie wytykam z domu nosa:(

Do góry