reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

Dziewczyny, ale dawno mnie tu nie było! CHyba mnóstwo przegapiłam;)

Samanta- gratulacje!:) TAk Ci zazdroszczę, że masz już maluszka przy sobie!!:)

Madzik- ja się właśnie zapisałam, może wreszcie się spotkamy? (na basen też wciąż jestem chętna- o ile wcisnę się w strój:)) Razem byłoby raźniej iść na te warsztaty... No i jesteśmy obie jeszcze nierozpakowane a ja się trochę boję ,ze tam same mamusie z bobaskami będą...:)

reklama
Aestima, faktycznie dawno Cię nie było:) Nie ma problemu, możemy się spotkać i pójść razem:) Co do basenu, to mam poważne obawy czy wejdę w swój strój:) Wydaje mi się, że to może być niemożliwe:) Jak zrobię przymiarkę, to podejmę decyzję:) Jak spotkamy się na warsztatach to pogadamy:)

Witajcie,
Chciałabym się przedstawić :) Jestem w 14 tygodniu, to nasze pierwsze dziecko :) i za jakieś 2 - 3 tyg będę mieszkanką Bydgoszczy. Tu też tym samym będę rodziła.
Trafiłam na forum przypadkiem i bardzo się ucieszyłam, że jest i że można się poradzić w różnych sprawach. Jest to dla mnie szczególnie ważne, gdyż nie znam Bydgoszczy, zwłaszcza od tej strony medycznej.
Na forum dowiedziałam się o piątkowych warsztatach Johnsona i zapisałam się na 10 :) Mąż pracuje w Bydgoszczy, więc zabiorę się z nim :)

reklama
Do góry