reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

Kkasiulka, ja mam takie bole glowy od tygodnia. Apap nie pomaga. Zastanawiam sie czy to nie po znieczuleniu... Teraz tez mnie boli, przechodzi mi tylko jak leze.

Ja niestety jestem migrenowcem i meteopatą. Lubię ciążę, bo wtedy głowa mnie dużo mniej boli. A tak normalnie to nie ruszam sie bez Ibupromu i Ketonalu w torebce. A tak wogóle, to kupiłam sobie piękną torbę. Droga, ale musi mi długo posłuzyć i faktycznie jest piękna, dużo ładniejsza niż na zdjęciu. Zapodam Wam link:

Torba Skip Hop Versa / Skip Hop / Torby dla mam :: Tublu.pl

reklama
Madzia - faktycznie fajna :-) Ja tyle się ich naoglądałam, nie mogłam się zdecydować i kazałam siostrze zdecydować i wybrać, bo mnie się wszystko podobały :-D

Corin - oglądałam też torby w sklepach, ale wszystkie były takie ciężkie!! A ta moja jest bombowa, młodsza siostra do mnie dzis wpadła mówi, że mam piękna torebkę, a jaka była zdziowiona, że to dzieciowa do wózka :-D

Kasiulka świetna torba, bardzo mi się podoba, cena faktycznie oszałamiająca ale ja ma jedną za dużo więcej:zawstydzona/y: i mam hopla na ich punkcie a ta w ogóle nie wygląda na wózkowa i sama mam chrapkę...

Szukam ubranka dla Emilki do chrztu, sukienusia w stylu retro mi chodzi po głowie, jakby wam coś wpadło w ręce to dajcie znać

reklama
Do góry