skrzat910
żyje dla nowego życia
ja używam butelek canonpola bo innych Anielka nie lubi. Avent kompletnie sie nie sprawdził bo mała więcej sie namęczyła przy jedzeniu niż wypiła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też karmie tym mlekiem. Sprawdza sie super. Mała w miesiąc kilo z hakiem przytyła.Mój Kacper też jest karmiony mieszanie bardzo chciałam mu dawać cycka ale od samego początku jakoś nam to nie idzie staram sie go ja najczesciej przystawiac i odciagam sobie pokarm ale jest go strasznie malutko.. a co do karmienia butlą to mały dostaje bebilon nenantal premium ze wzgledu na to że jest wczesniakiem ale gdy osiągnie wagę 3 kg ( a waży już 2800 ) mamy się przestawić na jakieś inne tylko kompletni nie wiem jakie będzie najlepsze.. Też mam butle aventa jednak wymieniłam smoczek na lovi bo z tamtego wogóle mu nie szło to jedzenie, mleczka wypija teraz tak ok 80 ml ale za to z kupkę robi bardzo rzadko czasami nawet 1 dziennie :/