reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelkowe mamy

czy przy bebilonoe comfort zdarzaja sie zielone kupki?Filip ma kupki dosc rzadkie i miejscami zielonkawe?calosc zolta, tylko ciapki zielone:)tak opisowo..ale nie wiem czy sie tym martwic?

Mój mały po Comforcie też ma zielonkawe kupki i lekarz nie kazał się przejmować. Podobno wpływa na to mała zawartość laktozy.

Zagęszczam Comfort kleikiem bo mały ulewa i musi mieć gęste jedzonko :-)

reklama
Wy zageszczacie bebilon comfort kleikiem, a ja zwykly bebilon zageszczam comfortem:))))moje dziecko ma smaczki..dzisiaj kuipilam glukoze, bo herbatki sa beee...moze woda z glukoza bedzie ok?tylko ile jej sie daje?nie mam pojecia...
a czy przy bebilonoe comfort zdarzaja sie zielone kupki?Filip ma kupki dosc rzadkie i miejscami zielonkawe?calosc zolta, tylko ciapki zielone:)tak opisowo..ale nie wiem czy sie tym martwic?

Na 100 ml wody łyzeczka glukozy.
A po mm kupki moga byc zielone.

dziewczynki jak zagęszczacie mleczko kleikiem?? 1 łyżeczka na 100 ml?? czy jakoś inaczej bo mój bąbelek w nocy może jeść co godzinę po 40-50 ml ;/

witam,
dziewczynki jak zagęszczacie mleczko kleikiem?? 1 łyżeczka na 100 ml?? czy jakoś inaczej bo mój bąbelek w nocy może jeść co godzinę po 40-50 ml ;/

witam,
dziękuję dziewczynki a powiedzcie mi czy każde mleczko można zagęścić ?? oraz czym zagęszczacie kleikiem ryżowym czy kaszką kukurydzianą??

pytanko do mamusiek karmiących mlekiem Bebiko - czy wasze dzieci po nim tez robią taką kupę z zapaszkiem drożdży ????? Bo mi ona normalnie drożdżami zalatuje, konsystencja i kolor idealny ale zapaszek inny, chyba że to od tych prebiotyków w nim zawartych????

witam,
dziękuję dziewczynki a powiedzcie mi czy każde mleczko można zagęścić ?? oraz czym zagęszczacie kleikiem ryżowym czy kaszką kukurydzianą??

Co do tego czy każde mleczko można zagęścić to ci nie powiem bo nie wiem, a ja zagęszczam kleikiem ryżowym

pytanko do mamusiek karmiących mlekiem Bebiko - czy wasze dzieci po nim tez robią taką kupę z zapaszkiem drożdży ????? Bo mi ona normalnie drożdżami zalatuje, konsystencja i kolor idealny ale zapaszek inny, chyba że to od tych prebiotyków w nim zawartych????

U nas kupa też jest normalna i ma taki swój specyficzny zapaszek, ale nie skojarzył mi się z drożdżami;-)

Butelkowe mamusie ja mam takie pytanie do was;-) mój maluch jak zawsze zjadał 5-6x 150-200 ml tak teraz je 3 posiłki po 150-180 ml i na noc koło 21.00 180 + kleik śpi do 7-8 i boję się że to może troszkę za mało Co wy o tym myślicie?? zastanawiam się czy nie iść jutro do przychodni zważyć małego. Moja mamcia mówi że może tyle potrzebuję i żeby nie wciskać mu więcej jak nie chce bo jak był mniejszy to b. dużo jadł (od urodzenie przybyło mu nie całe 5 kg) i może teraz to się jakoś unormuję i będzie jadł mniej ale ja się strasznie denerwuję :-(

reklama
Magdzik nie martw się teraz dziecko jest ciekawe świata i często gorzej się mu skupić na jedzeniu :) Twój i tak bardzo dużo pije jak na swój wiek :) Na pewno jest ok :)

Do góry