reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bujaczek leżaczek

Cukszyk..mama

Fanka BB :)
Witajcie co myślicie o bujaczkach leżaczkach?. Czy to jest przydatne :) . Czy będzie stać i ładnie wyglądać a potem okaże się że przyda mi się tylko na dwa trzy miesiące bo juz moje dziecko nie będzie chciało w tym siedzieć? .

reklama
Rozwiązanie
Ja miałam bujak Tiny Love i u nas bardzo się sprawdził. Mała lubiła w nim leżeć i to było jedyne miejsce gdzie zasaypiała na drzemki w ciągu dnia. Przestała się w nim mieścić jak miała jakieś pół roku, poza tym podnosiła się i robiło sie już niebezpicznie.
Leżaczek bujaczek super sprawa! Wieczorami np jak dzidzia nie chce sama zasnąć włączysz bujanie, melodyjke do tego i zasypia. Bądź jak w dzień będziesz chciała odpocząć leżaczek służy pomocną "ręką" :-D, co do czasu ile będziesz go użytkowała zależy tylko od Twojego dziecka

Ja polecam takie zwykłe proste i małe. Te wielkie z milionemm funkcji są nie poręczne. Zwykły łatwiej przenieść, jak coś robisz bierzesz że sobą żeby mieć dzieciaczki przy sobie, poza tym zajmuje mało miejsca. No i ortopedii zalecają żeby nie korzystać z nich za dużo, bo to nie korzystne dla dla bioderek.

Super! Jak ja miałam bądź mam coś kupić to też stawiam na x w 1 przeważnie na 3 w 1. Takie rzeczy dłużej posłużą ponieważ rosną razem z dzieckiem :-D i nie trzeba co chwilę czegoś dokupić ponieważ się rozłoży, doczepi i jest wszystko w jednym

Witajcie co myślicie o bujaczkach leżaczkach?. Czy to jest przydatne :) . Czy będzie stać i ładnie wyglądać a potem okaże się że przyda mi się tylko na dwa trzy miesiące bo juz moje dziecko nie będzie chciało w tym siedzieć? .
Zależy co dziecko lubi. My mieliśmy bujaczek z bebico. Dobra cena i jakość, polecam. Nasza córka bujała się do wagi 9 kg i do momentu aż nie zaczęła się w nim podnosić i wtedy może dziecko się przechylić z całym bujakiem. Ale fajna sprawa, można maluszka od samego początku wkładać, a my kupiliśmy trochę później.

reklama
Moja corcia miala hustawke elektryczna i darla sie w nieboglosy byleby jej tam nie dawac miala bujaczek z fisherprice i bylo podobnie dopiero jak podrosla czyli jak bujaczek mozna bylo zrobic jako krzeselko to chetniej na nim siadala. A tak w zupelnosci wystarczalo jej zwykle samochodowe nosidlo. Tylko tam noe bylo afery na caly dom. Ale to wszystko zalezy od dziecka. Jedne lubia drugie nie.

Ja miałam bujak Tiny Love i u nas bardzo się sprawdził. Mała lubiła w nim leżeć i to było jedyne miejsce gdzie zasaypiała na drzemki w ciągu dnia. Przestała się w nim mieścić jak miała jakieś pół roku, poza tym podnosiła się i robiło sie już niebezpicznie.

Rozwiązanie
Do góry