reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

A mi najtrudniej podnieść noge do góry by sobie w zlewie obmyc nogi nieraz.No i wstać jak kucam lub klęczę w kościele.I odczuwam tez że jestem mniej poradna by sprawnie wstać z łózka jak to było niedawno :-)

reklama
Śliczne brzusie, no teraz to będą tylko coraz większe i piękniejsze:-)

Ja też mam problem już z brzuchem, dzis nawet u ginki nie widziałam ile ważę, bo brzuch mi zasłaniał:zawstydzona/y: a z goleniem też juz tragedia, długo sama nie pociągnę:-D na szczęście tylko 5kg na plusie i wszystko poszło w brzuch i piersi

Dzieki dziewczyny za komplemenciki:-)

Wasze chatki tez śliczne:-)

Ja póki co jestem samowystarczalna. Na plusie 4 kg i z dnia na dzien wydaje mi sie ze większa jestem.

Z dolegliwości to ostatnie dwa dni męczyły mnie wzdecia a dzis pali mnie zgaga. Musze chyba jeść mniej i częściej niestety nie zawsze jest to możliwe w pracy.

aniawos ja sie juz tocze :baffled: a zebys Ty widziala ile ja sie dzisiaj nameczylam zeby glupie skarpetki zalozyc ehhh a bedzie przeciez jeszcze gorzej. Juz mojemu M zapowiedzialam ze bedzie mi paznokcie u nog obcinal bo ja sama nie dam rady :-)

Hahahaha, mój już mi zapina sandały. Ale tylko sandały, bo mają taką głupią sprzączkę, z którą trzeba sę namęczyć, żeby w dziurke trafić. Ale to takie słodkie jest :)

haha mam to samo ze skarpetkami, ale całe szczęście już co raz mniej w nich chodzę, a japonek nie trzeba zapinać:-):-) nie wiem jak te dziewczyny w zimie się ubierają, niby w lecie źle chodzi się w ciąży, bo upały, ale wolę bo chyba jednak wygodniej. Ja mam nadzieję, ze to teraz przytyłam najwięcej ponoć tak jest że w II trym, a potem juz mniej co???

Dziewczyny wszystkie brzuszki prześliczne:))

085.jpg A to mój brzuszek ale fotka nieaktualna bo jakoś z 16tc:-) jak zgram nowe to wkleje. A obok moje Słoneczko:-)
Dziewczynki macie śliczne brzuszki a figurek to tylko pozazdrościć:tak:

A wiecie, że ja w 9 miesiącu robiłam sobie sama francuski u nóg bez problemu:-D teraz póki co też daje rade;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sinka sliczny brzuszek i Twoj maly szkrabek obok tez :-)
Z depilacja to sie wzielam na sposob i siadam na przegu lozka, klade na nim noge,brzuch odkladam na bok :-D i jazda. Do drugiej nogi musze sie przeniesc na druga strone lozka bo z dwiema nogami na lozku to ciezko jakos :-) Gorzej z paznokciami u nog bo tu juz mi niestety rak nie starcza wiec moj M bedzie mi musial obcinac paznokcie albo fundowac regularne wizyty u kosmetyczki na pedicure :-)
Tez mi sie wydaje ze nam jest duzo latwiej niz ciazowkom zimowym. Juz na sama mysl o tym ile trzeba na siebie zalozyc zima i do tego buty...to mi sie odechciewa. Wole lato zdecydowanie. U mnie stopa sie juz tak rozluznila, ze mam o jeden numer wieksza wiec i tak musialam kupic sobie 3 pary nowych butow na lato wiec od razu kupilam takie ktorych nie trzeba ani wiazac ani zapinac i mam spokoj do porodu :-D

reklama
sińka moja też się tak do brzuszka przytula:-) slicznie...

Ja wczoraj byłam w sklepie kupować sandałki, wymyśliłam zapinane..kurde jak się umordowałam przy przymierzaniu..ledwo się schylałam..i może pomyślę poprostu nad klapkami:-)wsuwasz i już...
Co do golenia to ja sama, ale pod koniec pierwszej ciązy było na "ślepaka"..nie widziałam, tak na wyczucie..bez problemu.
A to my z wczoraj- u mnie jak zawsze foty w pidżamie;-) 24t 5d
DSC00275.jpg

Do góry