reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

dzięki dziewczyny

miki
kiedyś trzeba było a czasu za wiele nie ma już.
on duży nie jest 101 w pępku mam teraz, na tych zdjęciach wyszedł taki ogromny.

reklama
Kołysanka - oj na pewno do tragicznych to Twojego wyglądu zaliczyć nie można! Super, ekstra, zgrabna mama ze swoimi mężczyznami!
Asia - oj faktycznie - ostatni czas na pochwalenie się dorodnym brzuszkiem...A za chwile będziesz się chwaliła zdjęciem Maleńkiem po tej stronie brzuszka! Ślicznie wyglądasz!

Jakie śliczne wszystkie brzuszki!!

Poniżej mój z końca 36tyg. Pewnie już ostatni raz tutaj;-)

DSCF0389.jpgvvvvSCF0401.jpg

dzoana ależ zgrabna laseczka z Ciebie:-) widać, że ciaża tylko w brzuszku widoczna i zaraz po porodzie będziesz śmigac niczym modelka:-)ehhhhhhhhh pozazdrościć:-pa brzuszek słodziutki:tak:

Dzoana fiu fiu zgrabna kobitka z Ciebie:-)

Asia Ty tez piękna zgrabna kule nosisz z przodu:-)
nie wiem czemu wydawało mi sie ze jestes większa, chyba przez avatar;-)

A. jedzie dzis po nasze zdjecia, wiec moze tez uda mi sie jeszcze cos wrzucić.

reklama
Do góry