reklama
sylwia8708
Fanka BB :)
Ola laska jesteś :-)
Mambusia pokaż brzusio :-) i napisz chociaż jak się czujesz, bo coś mało się wypowiadasz :-)
Mambusia pokaż brzusio :-) i napisz chociaż jak się czujesz, bo coś mało się wypowiadasz :-)
miki_czchow
Karo zgrabniutki!
A Ola Ty prezentowałaś się na weselu pięknie!
A Ola Ty prezentowałaś się na weselu pięknie!
Kati!
Zaangażowana w BB
sylwia8708 słonko wrzucałam kiedyś swój brzuchol...nie jest taki ładny jak Wasze brzusie...;-) To taka mała wariacka sesja z mężusiem hihi Fotka zrobiona w ok 36t.c. obecnie mam końcówkę 38t.c. i brzusio raczej się nie zmienił... 103cm, 10 kg na plusie...buuuuuu....
Samopoczucie...ech...chyba jestem tu jedną z najstarszych wrześnióweczek ;-) W nocy siusianie co 2h, bóle biodra w czasie snu no i ciągłe stawiania macicy (skurcze) od 12t.c. ... "pamiątka"po amniopunkcji....:-( Dlatego też ciągłe przesiadywanie w domku... Kurcze w czwartek mam wizytę z ginem i jego ordynatorem w sprawie c.c. Tak więc może już w piątek mnie skroją ;-) Kto wie ;-)
Mocniuteńko pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki Cmokaski wiegachne
Samopoczucie...ech...chyba jestem tu jedną z najstarszych wrześnióweczek ;-) W nocy siusianie co 2h, bóle biodra w czasie snu no i ciągłe stawiania macicy (skurcze) od 12t.c. ... "pamiątka"po amniopunkcji....:-( Dlatego też ciągłe przesiadywanie w domku... Kurcze w czwartek mam wizytę z ginem i jego ordynatorem w sprawie c.c. Tak więc może już w piątek mnie skroją ;-) Kto wie ;-)
Mocniuteńko pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki Cmokaski wiegachne
reklama
miki_czchow
Kati Mambusia super!!