reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

No, no dziewczyny - jaki wysyp brzuszków, teraz powoli zacznie się kończyć fotografowanie brzucholków, a będziemy się chwalić naszymi Maleństwami...To i ja wrzucę zdjątko z wczoraj..Tylko jakoś marnej jakości, ryjek mam prześwietlony i wyglądam jak córka młynarza;-) 35 tydzień - wesele.jpg

reklama
sylwia8708 słonko wrzucałam kiedyś swój brzuchol...nie jest taki ładny jak Wasze brzusie...;-) To taka mała wariacka sesja z mężusiem hihi ;) Fotka zrobiona w ok 36t.c. obecnie mam końcówkę 38t.c. i brzusio raczej się nie zmienił... 103cm, 10 kg na plusie...buuuuuu....

Samopoczucie...ech...chyba jestem tu jedną z najstarszych wrześnióweczek ;-):tak: W nocy siusianie co 2h, bóle biodra w czasie snu no i ciągłe stawiania macicy (skurcze) od 12t.c. ... "pamiątka"po amniopunkcji....:-( Dlatego też ciągłe przesiadywanie w domku... Kurcze w czwartek mam wizytę z ginem i jego ordynatorem w sprawie c.c. Tak więc może już w piątek mnie skroją ;-) Kto wie ;-)

Mocniuteńko pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki Cmokaski wiegachne :tak:

reklama
Do góry