reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

Dziewczyny, super fotki i super mamusie na nich :tak: :-D
Ale nam się tu milutko zrobiło, no nie? :happy: Faktycznie... zupełnie inaczej jest gdy można nicka skojarzyć od razu z osobą, ja do nicków niestety nie mam pamięci i, jak już pisałam, mylą mi się... ale wystarczy że raz zdjęcie zobaczę i już nie ma mowy o pomyłce, no i ogólnie jakoś tak.. bardziej swojsko jest dzięki temu ;-)
Czekamy na następne buźki i nastepne brzuszki! Ja muszę sobie pstryknąć jeszcze zdjęcie z boku, bo z przodu mój brzuch wcale nie wygląda na taki duży a w rzeczywistości nieźle już urósł... mój ukochany dzisiaj ze zdziwieniem stwierdził, że jest już "bardzo duży i jakoś tak wysoko" :cool2:

reklama
Skoro Tycia pokazała Swoje dzieci, to ja też pokażę swoje (jeśli uda mi się wkleic, bo poraz pierwszy robię to samodzielnie)

Tycia i Kasiad! AAaaaale macie fajne dzieciaki!!!! :-) :-D
Tyci dzieciaczki jeszcze małe ale strasznie fajne brzdące! Za to Kasia ja widzę że Ty juz niedługo swoich przystojniaków na randki będziesz wyprawiać, o ile już tego nie robisz ;-) :tak: Z Pauliny wyrośnie bardzo ładna dziewczyna, już jest z niej niezła laska a to dopiero 15-latka... ;-)
Ech, coraz częściej myślę jak to nasze dziecię będzie wyglądało... okropnie chciałabym żeby też takie ładne było jak Wasze dzieciaczki :cool2:

mojego synalka widac w suwaczku pod spodem :)
naszczescie o randki sie jeszcze nie musze obawiac, ale wlasnie dzis powszedl do przedskzola po zapaleniu oskrzeli. Caly tydzien siedzielismy szczelnie w domu i dostawalismy kota :)

ps. czy jest jakis sposob zeby zrzucic zdjecia mms-em, bo mam na telefonie fotki brzucha ale nie mam blutootha :( a tez bym sie pochwalila

Joasiek, oche jednak bedzie do zrzuciania bo moja norma to max. 48 kg. A w squasha owszem, gram, ale chyba w "żółwiego squasha" hehe;-)

mysia23, Tycia, karolina77, fanjnie ze wkoncy wiem jak wygladacie "w calosci". a ty agusia9915 oprocz superbrzuszka pochwal sie swoim buziaczkiem:tak:

Kasiad, Tycia, dzieciaczki bardzo do was podobne. mam nadzieje ze moja kruszyna tez wrodzi sie do mamusi:tak:

No a tak wygląda mieszkanko mojego synka i jego mamuśka :-)

grubart1.png

Same śliczne mieszkanka dla dzidziusiów...faktycznie miło się zrobiło kiedy wszystkie lutóweczki zaczynają sie pokazywać..:-) teraz wiemy, która jak wyglada i odrazu lepiej sie rozmawia:-D

reklama
Do góry