reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

Jej, dziewczyny wszystkie tak ślicznie z tymi brzuszkami wyglądacie :yes: No bajka po prostu :-D I zgadzam się z lil kate - powinnyśmy się cieszyć z naszych brzusiów, póki jeszcze są :tak: Kto wie, kiedy znowu będziemy w ciąży ? :-p

reklama
No ja własnie też się zastanawiałam nad tym suashem u lil kate :-D...

Kasiad wcale nie wyglądasz na taką grubaskę,jak nam opisywałaś...Bardzo ładna mamusia i ślicznym brzusiem...oj kłamczuszko :tak:

Lil kate ty faktycznie nie bedziesz miała za bardzo co zrzucać po porodzie...nawet sie nie obejrzysz i juz bedziesz chudzinka...

dolaczam sie do poprzedniczek: KASIAD brzuszek ladny i faktycznie faktycznie nisko juz! I w ogole nas nastraszylas a tu fajna, ladna i sympatyczna kobita z Ciebie!!!

LIL KATE brzuszek i Mamusia bardzo ladne!!!

mysia23 i Ty cos kiedys wspominalas ze nie przepadasz za fotografowaniem sie? A powinnas, bo jestes bardzo fotogeniczna a brzuszek masz po prostu cudowny!!!

To ja wkleje zdjecie swoje i dzieciakow.Same laksi na forum ,a jataki grubas:szok: .Moze uda sie wkleic...:-p
dsc00008qb0.jpg

reklama
Mysia23, tylko nie wyglądam może, bo jestem grubasek i to jaki! Waga mówi sama za siebie, ale trudno, może przy dziecku uda mi się zrzucic trochę kilogramów. Chociaż w moim wieku nie bedzie to takie łatwe. Na szczęście w ciąży przybyło mi w sumie tylko 8 kg.

Tycia, to chyba nie jest zdjęcie bieżące, bo nie możliwe, żebyś miała taki mały brzuszek pod koniec ciąży?

Ale wiecie co, fajny był ten pomysł z tymi zdjęciami, bo zupełnie inaczej się pisze, jak masz wyobrażenie, jak wygląda osoba z którą rozmawiasz.

Do góry