reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

Jej, dziewczyny wszystkie tak ślicznie z tymi brzuszkami wyglądacie :yes: No bajka po prostu :-D I zgadzam się z lil kate - powinnyśmy się cieszyć z naszych brzusiów, póki jeszcze są :tak: Kto wie, kiedy znowu będziemy w ciąży ? :-p

reklama
No ja własnie też się zastanawiałam nad tym suashem u lil kate :-D...

Kasiad wcale nie wyglądasz na taką grubaskę,jak nam opisywałaś...Bardzo ładna mamusia i ślicznym brzusiem...oj kłamczuszko :tak:

Lil kate ty faktycznie nie bedziesz miała za bardzo co zrzucać po porodzie...nawet sie nie obejrzysz i juz bedziesz chudzinka...

dolaczam sie do poprzedniczek: KASIAD brzuszek ladny i faktycznie faktycznie nisko juz! I w ogole nas nastraszylas a tu fajna, ladna i sympatyczna kobita z Ciebie!!!

LIL KATE brzuszek i Mamusia bardzo ladne!!!

mysia23 i Ty cos kiedys wspominalas ze nie przepadasz za fotografowaniem sie? A powinnas, bo jestes bardzo fotogeniczna a brzuszek masz po prostu cudowny!!!

To ja wkleje zdjecie swoje i dzieciakow.Same laksi na forum ,a jataki grubas:szok: .Moze uda sie wkleic...:-p
dsc00008qb0.jpg

reklama
Mysia23, tylko nie wyglądam może, bo jestem grubasek i to jaki! Waga mówi sama za siebie, ale trudno, może przy dziecku uda mi się zrzucic trochę kilogramów. Chociaż w moim wieku nie bedzie to takie łatwe. Na szczęście w ciąży przybyło mi w sumie tylko 8 kg.

Tycia, to chyba nie jest zdjęcie bieżące, bo nie możliwe, żebyś miała taki mały brzuszek pod koniec ciąży?

Ale wiecie co, fajny był ten pomysł z tymi zdjęciami, bo zupełnie inaczej się pisze, jak masz wyobrażenie, jak wygląda osoba z którą rozmawiasz.

Do góry