reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

Same mile buzie:-) :tak: .moj brzuszek niestety niewidoczny z abardzo,bo jak widac mam spora nadwage i dzidzia chowa sie,gdzie moze:-D

reklama
hmmm, moze i mnie się uda wreszcie wkleić jakieś zdjątko z brzusiem
to co prawda było zrobione w listopadzie ale na poczatek może być co?
a jak doczekam sie aktualnego zdjatka z brzusiem to nie omieszkam wkleić - brzusio jest juz duuuużo większy :-)

Tycia, nie martw się, to tak jak ja. Ale jeśli to zdjęcie, które wkleiłaś jest rzeczywiście aktualne, to tylko się ciesz, bo ja ze sporą nadwagą i jeszcze dodatkowym brzuszkiem z przodu przechodzę ostatnio katusze, tak mnie boli krzyż i biodro. Obciążenie niestety robi swoje. Cały czas mam wyrzuty sumienia, ale bez leków p/bólowych czasem nie sposób funkcjonowac, bo boli najdrobniejszy ruch.

Ale fajnie że coraz więcej lutóweczek się pokazuje :happy:
ana.30 masz przesłodkiego bobasa, boski po prostu!!! :tak: :laugh2:

Skoro wszyscy, to i ja się pokażę, choć fotki juz nie aktualne, bo robione prawie miesiąc temu, teraz mój brzuszek jest jeszcze większy :tak:

reklama
martula25 i ambewa- bardzo ladne zdjatka i oczywiscie sliczne brzuszki i ich zawartosc ktore wkrotce zobaczycie!!!

Do góry