reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

Same mile buzie:-) :tak: .moj brzuszek niestety niewidoczny z abardzo,bo jak widac mam spora nadwage i dzidzia chowa sie,gdzie moze:-D

reklama
hmmm, moze i mnie się uda wreszcie wkleić jakieś zdjątko z brzusiem
to co prawda było zrobione w listopadzie ale na poczatek może być co?
a jak doczekam sie aktualnego zdjatka z brzusiem to nie omieszkam wkleić - brzusio jest juz duuuużo większy :-)

Tycia, nie martw się, to tak jak ja. Ale jeśli to zdjęcie, które wkleiłaś jest rzeczywiście aktualne, to tylko się ciesz, bo ja ze sporą nadwagą i jeszcze dodatkowym brzuszkiem z przodu przechodzę ostatnio katusze, tak mnie boli krzyż i biodro. Obciążenie niestety robi swoje. Cały czas mam wyrzuty sumienia, ale bez leków p/bólowych czasem nie sposób funkcjonowac, bo boli najdrobniejszy ruch.

Ale fajnie że coraz więcej lutóweczek się pokazuje :happy:
ana.30 masz przesłodkiego bobasa, boski po prostu!!! :tak: :laugh2:

Skoro wszyscy, to i ja się pokażę, choć fotki juz nie aktualne, bo robione prawie miesiąc temu, teraz mój brzuszek jest jeszcze większy :tak:

reklama
martula25 i ambewa- bardzo ladne zdjatka i oczywiscie sliczne brzuszki i ich zawartosc ktore wkrotce zobaczycie!!!

Do góry