reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

Śliczne brzuszki dziewczyny :tak: Takie okrąglutkie - aż smutno się robi na myśl, że niedługo ich nie będzie :-( Z drugiej strony - zobaczymy w końcu nasze wytęsknione szkraby :rofl2::-):rofl2:

reklama
Dziewczyny ladne te Wasze brzusie.:-) Mi maz tez dwa dni temu robil sesje fotograficzno - filmowa. :-D:-D Kilka zdjec jest tak smiesznych ze plakalam jak je ogladalam. Z reszta ciaza to fajny okres - mozna patrzec na powiekszajacy sie brzuch bez kompleksow. ;-)

No własnie!!Już niedługo brzuszków nie będzie,więc trzeba szybko je fotografować. Tak więc wklejajcie swoje brzuchy z ostatniej chwili...:-)

lil kate, mi wszyscy mówią, że mam niewielki brzuch, ale przy twoim wyglądam jak tłusty wieloryb!!! A do terminu jeszcze 2 tygodnie z kawałkiem!

Faktycznie Twoja piłeczka to maleństwo w porównaniu z niektórymi brzuszkami (np. moim) :-D
A ja na leżąco podobno wyglądam jakoś tak... hehehe.. :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych pieknych brzuszków!!!!
U mnie porobiły sie takie cholerne rozstepy(pomimo stosowania wszelkich preparatów po kilka razy dziennie) ze sama na siebie nie moge na juz patrzec.
Koszmar.Ciesze sie z mojej dzidzi ale to co sie stało z moim ciałem doprowadza mnie do rozpaczy.Ja juz nie chce tego gigantycznego brzuchola!!!!!:sick: :sick: :sick: :no:

Do góry