reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

Śliczne brzuszki dziewczyny :tak: Takie okrąglutkie - aż smutno się robi na myśl, że niedługo ich nie będzie :-( Z drugiej strony - zobaczymy w końcu nasze wytęsknione szkraby :rofl2::-):rofl2:

reklama
Dziewczyny ladne te Wasze brzusie.:-) Mi maz tez dwa dni temu robil sesje fotograficzno - filmowa. :-D:-D Kilka zdjec jest tak smiesznych ze plakalam jak je ogladalam. Z reszta ciaza to fajny okres - mozna patrzec na powiekszajacy sie brzuch bez kompleksow. ;-)

No własnie!!Już niedługo brzuszków nie będzie,więc trzeba szybko je fotografować. Tak więc wklejajcie swoje brzuchy z ostatniej chwili...:-)

lil kate, mi wszyscy mówią, że mam niewielki brzuch, ale przy twoim wyglądam jak tłusty wieloryb!!! A do terminu jeszcze 2 tygodnie z kawałkiem!

Faktycznie Twoja piłeczka to maleństwo w porównaniu z niektórymi brzuszkami (np. moim) :-D
A ja na leżąco podobno wyglądam jakoś tak... hehehe.. :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych pieknych brzuszków!!!!
U mnie porobiły sie takie cholerne rozstepy(pomimo stosowania wszelkich preparatów po kilka razy dziennie) ze sama na siebie nie moge na juz patrzec.
Koszmar.Ciesze sie z mojej dzidzi ale to co sie stało z moim ciałem doprowadza mnie do rozpaczy.Ja juz nie chce tego gigantycznego brzuchola!!!!!:sick: :sick: :sick: :no:

Do góry