reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszki w kadrze :)

Każda z nas jest na swoj sposób piękna i nie mamy się czego wstydzić..:tak:
Wszystkie mamuśe lutowe sa piękne i maja słiczne brzuszki..Kasiad, czekamy i na Ciebie :tak:
JA wkleiłabym swoje zdjęcie, gdybym tylko umiała...
może któraś z lutóweczek mi podpowie jak to zrobić???:tak::confused: matko, ja to już niezła ciamcia jestem :baffled:

reklama
Kasiad Twój brzuszek wcale nie wygląda na duży :happy: Z boku pewnie wyglądałby na większy. I oczywiście przesadziłaś wcześniej... wyglądasz świetnie!!! A te kilka dodatkowych kilogramów... mi też się ich sporo nazbierało :dry: będziemy się tym martwić po porodzie ;-)

Mysia23: jak odpowiadasz na jakiegoś posta naciskając różowy przycisk "Odpowiedz" na dole z lewej strony, to pod okienkiem w którym piszesz odpowiedź masz taki szary guzik "Zarządzaj załącznikami" i tam w okienku pierwszym od góry wskazujesz zdjęcie które masz na kompie, naciskasz Wyślij i tyle, spróbuj :happy:

Duże brawa dla mamuś które już pokazały swoje buźki (dla mnie oczywiście też hehehe), czekamy na następne :tak:

Joasiek, brzuszek nie wyglada rzeczywiście za duży odkąd opadł. Jeszcze niedawno miałam go zupełnie pod biustem, a teraz jest sporo niżej. A te dodatkowe kilogramy to niestety były już przed ciążą, więc mogę miec spore kłopoty z ich zrzuceniem (zwłaszcza, że nie jest ich tylko kilka), ale przy dzieciaczku będzie tyle biegania, że mam nadzieję, że mi się uda choc trochę zrzucic.

Kasiad, ciesz sie brzuszkiem bo to juz ostatnie chwile!! a potem zalozymy watek"odchudzanie". ja pierwsza wpisuje sie na liste chetnych!!:tak:

reklama
Zgadzam się całkowicie z Kasią, a mamusia też niczego sobie ;-) Faktycznie brzuszek masz niezbyt wielki, no i jak tak patrze na te fotki to widzę, że za dużo po porodzie to Ty nie będziesz miała do zrzucania :tak:
A właśnie.. bo w innym wątku przeczytałam i szczęka mi opadła do podłogi lil kate czy Ty z tym brzuszkiem biegasz i grasz w suasha!?!?!?! :szok: :szok: :szok:

Do góry