reklama
dziekujemy i czekamy na zdjęcia pozostałych pieknych brzuszków!!!
Zgrabny czy niezgrabny - każdy jest piękny, biorąc pod uwagę co sie w nim kryje:-)
Mój brzuch wcale nie jest taki mały - dzisiaj byłam u lekarza i moja gin. powiedziała, patrząc na mój brzuch, że chyba duże dziecko urodzę(jutro zobaczymy jaka duża już Tosia jest, bo idę na usg).Pewnie będzie dzidzia duża- ja ważyłam 4100 jak sie urodziłam, a moja mama 5 kg. A to podobno tak przechodzi rodzinnie...
Zgrabny czy niezgrabny - każdy jest piękny, biorąc pod uwagę co sie w nim kryje:-)
Mój brzuch wcale nie jest taki mały - dzisiaj byłam u lekarza i moja gin. powiedziała, patrząc na mój brzuch, że chyba duże dziecko urodzę(jutro zobaczymy jaka duża już Tosia jest, bo idę na usg).Pewnie będzie dzidzia duża- ja ważyłam 4100 jak sie urodziłam, a moja mama 5 kg. A to podobno tak przechodzi rodzinnie...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Madzik79 ślicznie wyglądasz!!! Zgrabniutka mamusia z Ciebie ;-) I w końcu nie będę Cię myliła z innymi mamusiami, a zwłaszcza właśnie Madzie mi się zawsze myliły i te mamusie które mają cyferki w nicku ;-)
Kobitki pokazujcie swoje buźki i swoje brzuszki!
Kobitki pokazujcie swoje buźki i swoje brzuszki!
agusia9915
Matka wariatka
nie pitol jaka ty nie ładna i nie młoda juz widziałysmy kawałek mamuski z kotkiem wtle i niczego sobie babeczka z ciebie :-)
reklama