reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

TRINI TO NIESAMOWITE JAK SZYBKO BRZUSZKE CI SIE ZMIENIL,POPROSTU TYLKO POZAZDROSCIC ;)
GLUSZEK pieknie wygladasz,i jaki sliczny wiosenny balkoln
Agatatje swietnie taka radosna jestes,super wygladasz

moj brzuszek wciaz duziii,ale powoli schodzi,mam nadziej,ze do lata oponka zniknie :D :D :D

reklama
Głuszek bardzo ładnie wygladasz :) I balkonik pieknie wyglada. U nas na balkonie syf i burdel, choc pelargonie rosna ale to jedyne nieremontowane przez nas jeszcze miejsce w tym mieszkaniu :p

hehe dzięki dziewczynki - balkon długi ale wąski (wózek wchodzi dzięki Bogu) - bałgan mam w domu jak wspominałam stąd również balkon nieogarniety (bo po co mam sprzątac skoro i tak wszędzie syf :mad: :mad:) A fajki oczywiście mężula - bo juz dostał od dawna eksmisje na balkon, i tam sobie kurzy.
Spódniczkę mam nieciążową - ale taką miękką - stad wchodzę wnią. Nie ukrywam, że mnie to ratuje w trakcie takiej cieplejszej pogody.
Buzię mam jak księzyc w dwóch pełniach - nogi jak dwa słupy telegraficzne - ale przynajmniej jak mi ta woda zlezie po porodzie to będzie widać różnicę.
Na razie pocieszam sie zdjęciami Trni i innych dziewczyn wyglądających tak rewelacyjnie po paru dniach po porodzie.
Agatatje super fotki (nie zauwazyłam wczesniej) - brzuszek pokaźny jak i u mnie - ale za to jaka ładna buźka (bez opuchlizny)

GŁUSZEK Ty zgrasbniutka lasencjo
a o jakim księżycu mówiłaś w dzień zdjęcia robione a i pełnia była 13 maja więć weż nas tu w błąd nie wprowadzaj bo jeszcze się niepotrzebnie napalimy na nią ;D ;D ;D ;D

kate - przysięgam oto dowód:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rano jest 1 - 1,5 mniej - niezłe mam stopy nie? Konkursu na miss stopy bym chyba nie wygrała.......

reklama
Do góry