reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

trini, dzieki tobie wierze, ze kiedys bede miala brzuszek taki jak kiedys i te wszystkie jeansy ktore wygladaja jakos tak mikroskopijnie ;) zmieszcza sie na mnie ;D
a tu ja i nasza czekajaca z niecierpliwoscia na dzidziusia........kicia :D
kicia2.jpg

kicia.jpg

ona lubi tak siedziec mi na kolanach i pyszczek na brzuch klasc :D

reklama
Agatatje- wyglądasz super. Naprawdę ciąża ci służy. Wogóle te zdjęcia mają jakiś taki fajny nastrój - melancholijno-romantyczny.

Agatatje super fotki :) Kicia tez :D
A ja dzis zauwazyłam, ze po lewej stronie od pempola mam siatke malutkich rozstepow normalnie załamka :p Cała ciaze nie miałam a tu nagle sie objawily ale normalnie czuje jak w tym miejscu swedzi mnie skora i wogole czuje sie jakby mały nagle przytył. Mam brzuch strasznie napiety i ciezki a jak sie rozpycha to az boli ::) Ja chce urodzic auuuu...

dzieki za komplementy, bardzo mi sie te zdjecia podobaja, a koty uwielbiam ;D
to juz moj (a wlasciwie ten jest NASZ)drugi kot w Belgii, bo pierwszego wywiozlam do rodzicow, do Polski, bo maja wiecej miejsca i ogrod, a to jest taki wieeelki tlusty wykastrowany leniwiec, po przeprowadzce od razu nabral zycia i........ciala ;D hehehe

angie, ja tez glosuje na zylki!!!!!!

No nie wiem dziewczyny, mnie to wyglada raczej na malutkie rozstepy...ale moze jak zbledna to nie bedzie widac ::)

ja i Marysia 39 tydzień - mam nadzieję że ostatni :). Zdjęcie pod światło stąd tak wyszło:

Tu widac już opuchnięta buzię :mad: :mad:

A tu moja duma - kwiatuszki :)

Gluszek-bardzo ladnie wygladasz:)Kwiaty imponujace i widze, ze masz duzy balkon, to fajnie bo bedziesz mogla wystawiac dzidzie na powietrze zanim dojdziesz do siebie po porodzie.Tylko te papieroski na parapecie nie bardzo, ale mam nadzieje, ze to nie twoje:)

reklama
Gluszek, bez kitu, naprawde pieknie wygladasz! i masz spodniczke! zazdroszcze, ja w swoja juz d... nie wsadze!

Do góry