reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

o tak juz lepiej :) fajnie masz, nie bedziesz miala pewnie zadnych problemow z powrotem do swojej figury sprzed ciazy.

reklama
kasiunka bardzo ladny brzuszek. I raczej z tych mniejszych, nie?

gluszek, don't worry, lekarz pogadal, a dzidziusia ciagle brak! od wczoraj mam bolesne skurcze, raczej ciagle niz regularne, slabna po 2-3godz., jednak nic mi sie nie saczy, nic nie wypadlo, wiec ciagle czekam...  

Dobra Wesolutka - masz wybaczone!!!!
Kasiuńka - po pierwsze fajny brzuchol (zgrabniutki i malutki), po drugie - nie wiem gdzie masz te 15 kg, po trzecie fajne mebelki

tamarunia pieknie wyglądasz jak zwykle. W zasadzie to nie widać żebyś miała jeszcze 3kg to zrzucenia :)
agatatje piekne ujęcie i ślicznie wyglądasz (nawet z lotu ptaka ;) )
wesolutka super się prezentujesz. Wspaniały brzucholek.
kasiunka a ty to jak modelka z piłeczką :)

Jak tylko uda mi sie przerzucić zdjęcie z telefonu to wkleje zdjęcie na parę godzin przed porodem, po odejściu wód. Zdążyłam sobie pstryknąć fotkę po lewatywce :) :) :) i dołączę aktualne zdjęcie z małym flaczkiem z przodu :(

1. "Fajna, mała piłka"??? Piłka to tak , ale ta lekarska :laugh:
2. Kilogramki w biodrach i tyłku ;)
3. Mebelki też mi sie podobaja- dzięki za miłe słowa :)

Aha... Agatatje fajna fotka z gory ;D
Tamarunia ładnie zgubiłas juz brzuszka :)
Wesolutka mamy chyba podobny kaliber brzuszkow ;)

reklama
Kasiunka - na pierwszym zdjęciu nie widać ża jesteś w ciązy - na drugim to juz można powiedzieć fajny brzuszek - bardzo zgrabny :D :D :D

Do góry