reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Śliczny brzusio :laugh: i naprawde łanie już zaokrąglony :)
A dlaczego nie wolno spać na wznak, odkąd jestem w ciąży to zawsze jak się budzę to jestem na plecach.

Sliczny brzusio Kasiunka. Ja jakos swojego nie mam czasu wlepic.

A nie mozna spac na brzuchu, bo macica uciska na glowna tetnice w ciele i wlasnie cierpna rece, nogi i do malenstwa za malo krwi przeplywa do lozyska, takze jest to niebezpieczne i dla nas i dla maluszkow.

brzuszki fajowo rosna,przeslijecie kochane swoaj zdiecia,na pewno sie zmienily?????????Ostatnio na styczniowkach ogladalm brzuszki juz takie fajowe duze i okraglutkie,niektore z milymi rysunkami swiatecznymi ;D ;D ;D

a o to moj maluszek w 21 tygodniu:

sliczny1a0db.jpg

sliczny1aa7ig.jpg

golas1a6fl.jpg

przod16qc.jpg

jak zwykle przepraszam za jakosc:)
hihi jak sobie pojem to norlamnie robis ie o polowe wiekszy i peka w szwach:):)

reklama
Ale brzusio gigant :) brawo, pewnie ludzie na ulicy się oglądają i ustępują miejsca w autobusach i kolejkach :D

Do góry