reklama
no masz rację Kropecka ja mam 165cmmoże dlatego tak mi się zdawało,bo masz brzuszek jak lalka barbie w ciażynie gniewaj się jeśli chodzi o porówanie,ale barbie a zresztą pewnie sama wiesz o jakim brzuszku mówię,taki zgrabniutki,bo ja to mam piłeczkę od razu...ale tak samo miałam w pierwszej ciaży...znaczy nie tak wcześnie,ale też piłeczkatrzymajcie kciuki dziewczyny,bo jutro chyba obwieścimy rodzicom,ze będą mieli drugiego wnuka(mam nadzieję,ze wnuczkę)))pozdrawiam
biedronka, teraz pewnie szybciej widać u ciebie brzuszek bo to już nie pierwsza twoja dzidzia. Ja też się nie martwię bo jestem przekonana że później każda z nas będzie miała wielki brzuchol. Zresztą zakres wiekowy ciąż mam majowych jest dość duży, mnie od lilith dzieli prawie miesiąc różnicy a to jeśli chodzi o wielkość brzucha ma chyba wielkie znaczenie. Zresztą najważniejsze żeby dzidzia się dobrze rozwijała a to jak ja wyglądam ma chyba mniejsze dla mnie znaczenie.
Niema sie co przejmowac czy ma sie duzy czy maly! ja np jestem moim troszke przerazona bo wydaje mis ie ogromny!ale jak popatrze na inna mame ktora jest starsza ciaza to moj sie chowa i jest malenki!to ja odnosze takie wrazenie bo wczesniej byl plasciutki a pozatym ja mam 158 i u mnie to bardziej widac!taka kuleczka przy kuleczce
Ja ma 164 cm wzrostu i u mnie tez niezłe jaja z tym brzuchem - wydaje mi się taki duży, jakby w środku siedziało słoniątkoPani gini ciągle chwali moją ciąże i komentuję: "piękna, duża ciąża" ;D Ja miałam nadzieję na bliźniaki, ale nic z tego. Jeden mały słonik albo słoniczka
reklama
czarownica
Fanka BB :)
mamunie kwietniowo majowe w "kwietniu" jest new watek Nasze fotki zapraszam do wklejania siebie (bo tylko od str brzucha sie znamy )