reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

iRLANDIA KOCHANIE JA MAM TERMIN NA 4 MAJ A CZASEM WEDLUG USG NA KWIECIEN:):) ALE JESTEM PEWNA ZE URODZE RACZEJ W KWIETNIU:):) CALUSKI DLA TWOJEJ DZIDZI!!

reklama
no masz rację Kropecka ja mam 165cm:)może dlatego tak mi się zdawało,bo masz brzuszek jak lalka barbie w ciaży:)nie gniewaj się jeśli chodzi o porówanie,ale barbie a zresztą pewnie sama wiesz o jakim brzuszku mówię,taki zgrabniutki,bo ja to mam piłeczkę od razu...ale tak samo miałam w pierwszej ciaży...znaczy nie tak wcześnie,ale też piłeczka:)trzymajcie kciuki dziewczyny,bo jutro chyba obwieścimy rodzicom,ze będą mieli drugiego wnuka(mam nadzieję,ze wnuczkę:))))pozdrawiam

biedronka, teraz pewnie szybciej widać u ciebie brzuszek bo to już nie pierwsza twoja dzidzia. Ja też się nie martwię bo jestem przekonana że później każda z nas będzie miała wielki brzuchol. Zresztą zakres wiekowy ciąż mam majowych jest dość duży, mnie od lilith dzieli prawie miesiąc różnicy a to jeśli chodzi o wielkość brzucha ma chyba wielkie znaczenie. Zresztą najważniejsze żeby dzidzia się dobrze rozwijała a to jak ja wyglądam ma chyba mniejsze dla mnie znaczenie.

Niema sie co przejmowac czy ma sie duzy czy maly! ja np jestem moim troszke przerazona bo wydaje mis ie ogromny!ale jak popatrze na inna mame ktora jest starsza ciaza to moj sie chowa i jest malenki!to ja odnosze takie wrazenie bo wczesniej byl plasciutki:) a pozatym ja mam 158 i u mnie to bardziej widac!taka kuleczka przy kuleczce:)

lilith, ja tez mam 158 cm a pamietam ze ty w 8 tygodniu juz mialas gigantyczny brzuch :) wklejaj szybko kolejne zdjecia bo jestem ciekawa jak teraz to wyglada :)

Jak tylko kolezanka przyniesie mi kamerke to zrobie!!!:):) rano wyglada ogr5omnie a wieczorem jak cos zjem to gigantycznie!!!!:):)

!!! Kropecka mamy podobny termin, ale mój brzuszek jest o wiele mniejszy. Zazdroszczę Ci, że już coś widać.
A co do ruchów- to też jeszcze nic nie czuję. Musimy jeszcze poczekać.

Ja ma 164 cm wzrostu i u mnie tez niezłe jaja z tym brzuchem - wydaje mi się taki duży, jakby w środku siedziało słoniątko:)Pani gini ciągle chwali moją ciąże i komentuję: "piękna, duża ciąża" ;D Ja miałam nadzieję na bliźniaki, ale nic z tego. Jeden mały słonik albo słoniczka ;)

oj ja tez mialam taka nadzieje ale ciagle widze tylko jedno!!! ale wczoraj jak mamie pokazywalam brzuch ze jest dziwnie wielki to mowila ze jednak moze 2...bo wczesneij moglo umknac:):)hihi:)

reklama
mamunie kwietniowo majowe w "kwietniu" jest new watek Nasze fotki zapraszam do wklejania siebie (bo tylko od str brzucha sie znamy ) :)

Do góry