reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

mi tez wszyscy daja 17 lat a mam w 23:):) ja zawzse czulam ze urodzilam sie za pozno bo zawsze chciaalm byc starsza!! dziwne to ale coz:)

reklama
Wyskczył mi z dnia na dzień bombel pod pępkiem. Wieczorem nie było, a rano już jest. Teraz mam dowód rzeczowy, że dzidzia jest pod moim serduszkiem (od serca to jeszcze kilometr kiczek dzidzie oddziela)

A jeśli chodzi o pomyłki co do wieku to do tej pory bez dowodu do knajpy po 23 godz. mnie nie wposzczą. Wielkie zdziwko ogarnie barmana/ochronę jak mu stary dowód wyciągam. A na moją 16 sisterkę przymykają oko.

czarownica pisze:
julienx na tej fotce wygladasz bardzo mlodziutko!!!!!na 19 latek:):)
to trzymaj sie i lez tyle ile kazali - u mnie na szczescie wszytko ok
caluje Antosia i Ciebie:) mam weekend wolny wiec na forum bede w poniedzielek - wtedy sobie troszke pogadamy ;):):)

to moje zdjęcie ślubne z czerwca tego roku :)

Całusy

no dziewczyny, wstawiajcie fotki swoich brzuszków, na pewno już nieźle urosły. Ja postaram się wstawić dzisiaj wieczorem jak mój Maciek zrobi jakieś dobre zdjęcie bo ja sama nie umiem.

Na to forum trafiłam bardzo niedawno. Jestem e 15tc ale brzuszka wam nie pokaże, bo nie ma co pokazywać jeszcze go prawie w ogóle nie widać a jak przejrzałam wasze zdjęcia to jestem przerażona :-[. Dziewczyny miałyście większe brzuchy w 9 tc niż ja teraz może przyczyna jest w tym, że jestem bardzo szczupła, niestety i za nic nie mogę przytyć choć wymioty się skończyły 2,3 tygodnie temu. Czekam aż się coś większego pokaże

Lilith mam do ciebie pytanko pisałas kiedyś ze znalazłas w bielsku sklepy ciązowe a pamietasz na jakiej ulicy one sa? Pozdrowienia

Sorki, że mnie przeez jakiś czas nie było. Ale jak wracałam z pracy to byłam tak padnięta, że nie miałam siły na nic, a tydzień temu - królik - tak zafajdał trocinami( pyłkiem) komputer, że przez kilka dni go nie miałam - bo trzeba było go czyśćić. I tak oto wracam do was po dłuższym czasie nieobecności. Zaległości mam straszne ;) - ale szybko nadrobię ;D
A co do wyglądu to jak na początku odprowadzałam Anię do przedszkola - to panie wychowawczynie ( i rodzice) - myśleli, że jestem starszą siostrą. ;D ;D
Tez mi zawsze mniej dawali - też po mamie ( ona zawsze 10 lat młodziej wyglądała)
Jak mąż dzisiaj wróci z pracy ( niestety musi iść na kontrole ) to pod wieczór ( jak pozbed się gości) poproszę mąża, żeby mi zrobił zaległą sesję - a brzuszek mam już ogromny - niektórzy myślą, że to bliżniaki

I@nka oj nie wiem jak ci to wytlumaczyc na jakiej ulicy bo ja nie znam dokladnego adresu....1 jest w Klimczoku ale zadna rewelacja....II ktory uwazawm ze jest fajny jest za Klimczokiem jak sie idzie w strone hal!tam sa ogolnie sklepy dla dzieciaczkow!wozki itd i dla mam! no a III jest na dworcu glownym!tam gdzie sa te bazarki:):)

reklama
no dobra, to ja dodam siebie. Jestem dzisiaj przeziębiona więc nie wyglądam najlepiej :)

15w2d1ud.jpg

Do góry