reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Heksa ALE SIE UŚMIAŁYŚMY Z TEŚCIÓWKĄ
Głuszek boki zlewałyśmy
Trini pięknie wyglądasz i jaki piękny ten park
Abryz to kawał do rysowania :( jest koło po dwóch stronach kreski a w srodku koła punkt

reklama
Nie mam pojęcia czy ociemniały ale to ordynator oddziału hirurgi naczyniowej piętro nad połoznictwem wiecej do niego nie pójde bo diabli wiedza co teraz wymyśli Ale konowały... I jak sie leczyc?

Ojej pominęłam dwa brzuszki :-[,
Głuszek fajny okrąglutki!
Kropecka super zdjęcia pod tym drzewem, no i ślicznie wyglądasz!

Ponieważ w sobotę brzuszka juz nie będzie, a raczej jego mieszkańca, wklejam ostatnie zdjęcia na pamiątkowe pożegananie

39tydzien27sa.jpg

39tydzien13fz.jpg

39tydzie4vw.jpg

Staram sie ale jak mozna nie zauwazyć brzucha u ciezarnej w końcówce8 m-ca. Ociemniały nie bo sprawdził czy odpowiedni banknot za porade lekarską uzyskal.. ;D
Ale nie chciała bym do niego na oddział trafic nie nie nie.....  Bo diabli wiedzą co by to było....
julienx troszke ciemne u mnie i ciązko , ale piłeczka łdniutka okrąglutka ;D

a nie znasz takiej choroby - ociemniałość wybiórcza i jest jeszcze głuchota wybiórcza? Mój mąż na to choruje.

Julienx, brzuszek ładny i już nisko leży. :) :) :)

Heksa, stówkę poznał po tym wypukłym krzyżyku w rogu. ;D ;D ;D

reklama
Do góry