reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Wszystkie brzucholki fajowe!!! Abryz-mi brzuś tak się obniżył, że też może służyć za stoliczek!

reklama
Abryz fajowe a pępuch podoba mi się najbardziej.Jak patrze na Twój brzuch to mi się przypomina kawał o chińczyku na rowerze ;D ;D(nie wiem dlaczego moze dlatego ze on taki okragły?)

No to teraz mój brzuszek dzisiaj na spacerku :)
abryz fajny stoliczek ;)
kropecka bardzo ładne zdjęcie przy tym drzewku no i wydaje mi się, że pomimo niskiego wzrostu zachowałaś figurkę (nie to co ja :( )

dscf50233yl.jpg

No co ty Trini - ślicznie wyglądasz. ja to bym nawet nie odważyła się założyc białych spodni a ty proszę - elegancko wyglądasz - fakt brzucholek masz spory a do tego jestes jeszcze malutka ale to wcale nie świadczy że starciłaś figurę - rączki szczupłe, nogi też
Acha ja na przykład sobie nie robię zdjęć z osobami nieciężarnymi bo mi estetyke zakłócają ;D ;D ;D

Dzięki głuszek Spodnie wprawdzie nie są białe, tylko jasnoróżowe, ale te zdjęcie tak jakoś wyszło. No cóż... może warto już zmienić aparat...??? ;)

Abryz niezłe ;D , zobaczylam to i mowię do męża : ciekawe czy ja też tak potrafię a ze miałam akurat talerzyk pod ręką to postawiłam , myśląc że zleci, a on pięknie stoi ;D
Trini pięknie wyglądasz i nie narzekaj na figurkę!!!!!!! Bo jest super. Ja byłam w niedzielę na chrzcinach i sie nasłuchałam jak to dobrze wyglądam i jak ciąża mi sluży - brrr, że taka okrąglutka, brrrr

reklama
Dzięki dziewczyny. W parku chorzowskim było tyle ludzi, że po prostu tylko zbierałam spojrzenia wszystkich na mój brzuszek. Ale co tam. Niech sobie popatrzą :) :) :)

Do góry