reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Wszystkie brzucholki fajowe!!! Abryz-mi brzuś tak się obniżył, że też może służyć za stoliczek!

reklama
Abryz fajowe a pępuch podoba mi się najbardziej.Jak patrze na Twój brzuch to mi się przypomina kawał o chińczyku na rowerze ;D ;D(nie wiem dlaczego moze dlatego ze on taki okragły?)

No to teraz mój brzuszek dzisiaj na spacerku :)
abryz fajny stoliczek ;)
kropecka bardzo ładne zdjęcie przy tym drzewku no i wydaje mi się, że pomimo niskiego wzrostu zachowałaś figurkę (nie to co ja :( )

dscf50233yl.jpg

No co ty Trini - ślicznie wyglądasz. ja to bym nawet nie odważyła się założyc białych spodni a ty proszę - elegancko wyglądasz - fakt brzucholek masz spory a do tego jestes jeszcze malutka ale to wcale nie świadczy że starciłaś figurę - rączki szczupłe, nogi też
Acha ja na przykład sobie nie robię zdjęć z osobami nieciężarnymi bo mi estetyke zakłócają ;D ;D ;D

Dzięki głuszek Spodnie wprawdzie nie są białe, tylko jasnoróżowe, ale te zdjęcie tak jakoś wyszło. No cóż... może warto już zmienić aparat...??? ;)

Abryz niezłe ;D , zobaczylam to i mowię do męża : ciekawe czy ja też tak potrafię a ze miałam akurat talerzyk pod ręką to postawiłam , myśląc że zleci, a on pięknie stoi ;D
Trini pięknie wyglądasz i nie narzekaj na figurkę!!!!!!! Bo jest super. Ja byłam w niedzielę na chrzcinach i sie nasłuchałam jak to dobrze wyglądam i jak ciąża mi sluży - brrr, że taka okrąglutka, brrrr

reklama
Dzięki dziewczyny. W parku chorzowskim było tyle ludzi, że po prostu tylko zbierałam spojrzenia wszystkich na mój brzuszek. Ale co tam. Niech sobie popatrzą :) :) :)

Do góry