reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
anita gdzie tam masz wielki brzuch???? Ślicznie wyglądasz. Bardzo zgrabnie, ale chyba brzuszek już Ci opadł....?
Kurcze a+t masz jeszcze tylko 4 dni na suwaczku a patrz jak walczyliście żeby Alusię nie wypuścić.. Jeszcze się okaże że urodzisz po terminie!!!! (czego ci oczywiście nie życzę). alusi się tak spodobało w brzuchu u mamy ze postanowiła sobie posiedziec jeszce troszkę
hihi, no kazdego dnia o tym mysle ile przeszlismy w tej ciazy we trojke Na poczatku poronienie zagrazajace, lezenie, potem zagrozenie przedwczesnym porodem, lezenie, a teraz 4 dni do terminugłuszek pisze:Kurcze a+t masz jeszcze tylko 4 dni na suwaczku a patrz jak walczyliście żeby Alusię nie wypuścić.. Jeszcze się okaże że urodzisz po terminie!!!! (czego ci oczywiście nie życzę). alusi się tak spodobało w brzuchu u mamy ze postanowiła sobie posiedziec jeszce troszkę
a+t+ 4 dni do terminu to juz naprawde malutko. Na dniach zobaczysz swoja dzidzie zazdroszcze ci a jednoczesnie cierpliwie czekam na swoja kolej Na Wiktora czekalam 3 lata wiec te ostatnie 30 dni to naprawde niewiele
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Anitka, wcale nie taki wielki
mi sie moj coraz mniejszy wydaje hehe a ostatnio zmierzylam i ma 104cm wiec niezle
ale na poczatku to ogladalam rozne zaawansowane brzucholki i zazdroscilam, a teraz moj wcale nie robi wrazenia takiego kolosa, ale dzidzia z dnia na dzien wieksza, wiec jeszcze troche brzucho spuchnie.
a+t ja codzien jak zagladam do majowek to mysle, ze juz urodzilas!!! musisz obiecac, ze dasz znac jakby co ;D
mi sie moj coraz mniejszy wydaje hehe a ostatnio zmierzylam i ma 104cm wiec niezle
ale na poczatku to ogladalam rozne zaawansowane brzucholki i zazdroscilam, a teraz moj wcale nie robi wrazenia takiego kolosa, ale dzidzia z dnia na dzien wieksza, wiec jeszcze troche brzucho spuchnie.
a+t ja codzien jak zagladam do majowek to mysle, ze juz urodzilas!!! musisz obiecac, ze dasz znac jakby co ;D